Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nomad: itt az új videó, jövő héten évzáró koncert

1015nomadÚj klippel, mégpedig egy koncertvideóval jelentkezett a Nomad zenekar. A kisfilm az Igazak Álma című dalra készült a nemrég megjelent Hotel Polimer lemezről.

„Az Igazak Álma az egyik legelső Nomad dalok egyike, amit legutoljára fejeztünk be, egész pontosan a stúdiózás közben nyerte el jelen állapotát, mind szövegileg és zeneileg”, meséli Jánosi Szabolcs gitáros, azaz Cicó. „Így sikerült benne konzerválni azokat az érzéseket és energiát, amit mi érzünk. Ezért nyilvánvaló is volt, hogy ennek a dalnak legyen egy koncertklipje. Az igazság az, hogy egy időben két klipet kezdtünk készíteni, és ezt szántuk a másodiknak, de valahogy ez hamarabb összeállt, mint gondoltuk és beelőzte a másikat. A másikkal tavasszal akarunk majd kijönni. A felvétel egyébként az őszi turnénkon készült.”

Az időzítés sem véletlen: a zenekar a jövő héten nagyszabású karácsonyi koncerttel búcsúztatja az idei évet Kazincbarcikán, így aki részt vesz a koncerten, előtte a klippel bemelegíthet. „A koncerten olyan dalok is játszásra kerülnek a lemezről, amiket máshol még nem játszottunk. A műsort épp most állítjuk össze, ott is tervezünk pár újítást”, mondta el korábban Cicó. „Mivel az album megjelenése óta most játszunk Kazincbarcikán először, természetesen visszük a CD-t, valamint pólót, pulcsit, csecse-becsét. Ezen kívül kétféle jegyár lesz: csak a koncertjegy 800 forint, de ha koncertjegy és CD csomagot vásárol valaki, azt 1600 forintért megteheti. Ez a mi karácsonyi ajándékunk!”

A zenekarral készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.