Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Noel Gallagher hatására hagyott fel a kokainnal Lars Ulrich

0722larsjamesRég elmúltak már azok az idők, amikor a Metallica tagjai vadul ittak és cuccoztak. Lars Ulrich, a csapat legnagyobb kokainmániása egy friss interjúban felidézte: Noel Gallaghernek, az Oasis gitárosának egyik nyilatkozata döbbentette rá, hogy abba kell hagynia a drogozást.

Lars minden reggelt fél óra futógépezéssel kezd, és az étkezéseire is alaposan odafigyel. „Sok csirkét, pulykát, halat és salátát eszünk”, mondta a Mirrornak a Metallica dobosa. „Van néhány örökletes koleszterinproblémám, így aztán nem eszem négylábú állatok húsát. Az alkohol manapság már valami olyasmi, ami a nap végéhez kapcsolódik, miután minden munkát letudtunk. Otthon hetente egyszer-kétszer szoktam csak inni, és azt is akkor, ha a kölykök már lefeküdtek aludni, mert nem szeretek a jelenlétükben piálni.”

Noha a Metallicából elsősorban James Hetfield alkoholproblémái kaptak alapos sajtóvisszhangot a 2000-es évek elején, Larsról is lehet tudni, hogy nem volt mindig angyal – az ő favoritja azonban nem a pia, hanem a kokain volt. „A korai időszakban mindig sokkal gyorsabban berúgtam a többieknél, és egy idő után rádöbbentem, hogy ha szippantok egy kis kokszot, tovább tudok fennmaradni ahelyett, hogy arccal lefelé végezzem valamelyik sarokban, három órával a buli vége előtt. Nagyon szerettem a kokain társasági vonatkozásait, a veszélyességét is. Aztán úgy tíz évvel ezelőtt olvastam egy interjút Noel Gallagherrel, amiben közölte, hogy abbahagyta a kokainozást. Arra gondoltam, ez nagyon menő: friss, őszinte, tiszta megnyilvánulás. Nagyon szeretem Noelnek ezt az oldalát. Soha nem voltam függő típusú személyiség, így aztán egy nap felkeltem, és azt mondtam: nekem is elég volt.”

Lars egy korábbi interjúban már megvallotta, hogy régi életéből az említett társasági vonatkozások hiányoznak neki a legjobban. „Két csávó áll egy nyilvános vécéfülkében, ami abban a pillanatban az egész világ legfontosabb helyének tűnik... Konkrétan azóta is többször előfordult, hogy bementem haverokkal a fülkébe ilyenkor, hogy én már abbahagytam a kokainozást, csak azért, hogy érezzek valamit ebből a kötelékből… A piálással viszont sosem voltak igazán komoly gondjaim, mert soha nem ittam még csak megközelítőleg sem annyit, mint Hetfield. Alig vagyok több mint 60 kiló, szóval ha megiszom öt sört, totálisan kifekszem, miközben ő ezután csak annyit mond: na, akkor most kell még tizenöt. Soha életemben nem voltam olyan arc, aki reggel felébredt, és egyből a whiskey után nyúlt. Vagy legalábbis volt bennem annyi tisztesség, hogy megreggelizzek előtte…”

 

Hozzászólások 

 
+5 #7 a.75 2014-07-22 19:31
Én a cigizéssel vagyok így, mint Lars a kokain társasági oldalával. Mióta abbahagytam nem megyek ki a kollégákkal cigiszüntre, kiközösítenek a társaságból és nem hallom a legújabb pletykákat sem. Rettenetes.
Idézet
 
 
+4 #6 Abracadabra 2014-07-22 18:54
"Nagyon szerettem a kokain társasági vonatkozásait" - ez a közös nyilvános wc látogatása elsőre megijesztett, elég ha annyit mondok, hogy George Michael. :D

No meg persze nekem a társasági vonatkozásról kicsit más jutott az eszembe (ama a hárombetűs szó), ami tulajdonképpen az ijedtségem okának a fordított irányú kinyilatkoztatá sa (hagyományos érdeklődésen alapulva). :D:D:D
Idézet
 
 
+4 #5 Codename333 2014-07-22 15:39
ez mekkora duma a végén :) :D Lars mindig tud valamit mondnai.Az már persze részletkérdsé h hajmeresztő hülyeség vagy egy viccesebb megszólalás mint ez :D Eszembe juttat egy két csúnya whisky gőzös estét :D
Idézet
 
 
+8 #4 vova666 2014-07-22 12:52
Idézet - keviny:
Na, most már nagyjából tudjuk, hogy Lars mikor hagyta abba a kokózást... de vajon mikor állt le a dobolással??

:) Az év kérdése! :)
Idézet
 
 
+26 #3 keviny 2014-07-22 12:37
Na, most már nagyjából tudjuk, hogy Lars mikor hagyta abba a kokózást... de vajon mikor állt le a dobolással??
Idézet
 
 
+9 #2 Árpi 2014-07-22 10:09
Erről az jut eszembe, hogy fősulin minden vizsga után megittunk 1-2 sört és hát volt, amikor a vizsga reggel 7.30-kor kezdődött, fél 9-kor már végeztünk is vele, így nem volt mit tenni, menni kellett a kocsma felé... :)
Idézet
 
 
+22 #1 ddrum777 2014-07-22 09:38
"Soha életemben nem voltam olyan arc, aki reggel felébredt, és egyből a whiskey után nyúlt. Vagy legalábbis volt bennem annyi tisztesség, hogy megreggelizzek előtte…”

Ezt mintha Woody Allen mondta volna =)))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.