Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nightwish: 2013 nagy része biztosan Floor Jansené lesz

A következő hónapokban biztosan Floor Jansen énekel majd a Nightwishben – derült ki az énekesnő egyik weboldalas bejegyzéséből. Floor az aktuális világ körüli turné egész hátralévő részét lenyomja majd a finnekkel, beleértve ebbe a 2013-as fesztiválokat is.

„Még a két utolsó koncert van hátra”, írta egy részletes és több mint lelkes élménybeszámoló végén Floor. „Nagyon hiányzik majd nekem ez az egész, de a hazatérést is nagyon várom. Otthon visszatérek a Revamp dalszerzési dolgaihoz, mert van egy ütemezésünk, amit tartanunk kell, és márciusban, áprilisban megjelenik az új albumunk is. November 4-étől azonban folytatódnak a Nightwish koncertek Nagy-Britanniában. Állati izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok hozzájuk a világ körüli turné hátralévő részén és a 2013-as nyári fesztiválokon!”

Floor október 1-jén, Seattle-ben debütált a Nightwish mikrofonjánál, miután a zenekar – a külvilág számára gyakorlatilag totálisan a semmiből – kirúgta Anette Olzont. A csere ugyanakkor nem lehetett túl váratlan, mert Jansen nem sokkal csatasorba állása után már jelezte, hogy eredetileg is ő énekelt volna novembertől a bandában. „Most már tíz éve annak, hogy az After Foreverrel előzenekarként becsatlakoztunk a Nightwish turnéjára, és azóta is kapcsolatban voltunk. Ez jóval könnyebbé és barátságosabbá tette az egész szituációt", írta akkor weboldalán az énekesnő.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.