Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg Richie Kotzen új videóját!

In An Instant címmel megtekinthető egy új klip Richie Kotzen új albumáról. A lemez meglehetősen nagy csendben jelent meg január elején a gitáros saját kiadójánál, a Headroom-Incnél, elsősorban digitális formátumban.

„A Cannibals egy érdekes lemez számomra”, mondja Kotzen az anyagról. „Az itt szereplő anyagok jelentős részét régi, akár tízéves felvételekről gyűjtöttem össze, bár a címadó szám például a legfrissebb szerzeményem, ami 2014-ben született. De például a Come On Free-t eredetileg a 2000-es évek elején rögzítettem. Mindig is szerettem, de valahogy soha nem passzolt egyik albumomra sem, és most végül úgy láttam, végre elérkezett az idő. Előszedtem a felvételt, átkevertem, és az egyetlen új elem, amit hozzátettem, az a bizonyos kórus ott a végén, ami akkor állt össze, amikor nemrég eljátszottam a nótát pár barátomnak. Ott volt velem a stúdióban néhány cimborám Brazíliából, akik mind elkezdtek énekelni. Felraktam a mikrofont, és füles nélkül fel is vettük az egészet. Mindenki tök jól érezte magát, teljesen spontán volt az egész.”

Kotzen legközelebbi munkája a The Winery Dogs második nagylemeze lesz, ami elvileg ezekben a hetekben már nagyban íródik is.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Sárvári Gábor 2015-02-17 22:21
Király ez a szám! Olyan mint valami filmzene. Ilyen utcán sétálós, egymásra találós montázshoz. A boldog főszereplők egy felhőtlen napját montázsba bemutató jelenethez, ez egy kiváló zene lenne. Ahogy néznéd és ez szólna, csak attól boldog lennél. De tényleg!
Idézet
 
 
+2 #1 frontiers 2015-02-17 11:50
jó lemez lett, teljesen más íze van a zenéjének, nagyon jót tett neki a Winery Dogs
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.