Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a The Winery Dogs első klipjét!

0323winerydElevate címmel megérkezett a The Winery Dogs első videóklipje, amely a május 15-én megjelenő debütáló album nyitódalához készült. Mike Portnoy, Richie Kotzen és Billy Sheehan a nyáron már turnéznak, a világ körüli portya két japán koncerttel kezdődik.

Elkészült a The Winery Dogs első videóklipje. A három népszerű virtuóz régóta várt triójának teljes első lemeze május 15-én jön ki a Victor Records gondozásában Japánban, és ugyan az albumnak egyelőre még csak a szigetországra vonatkozó kiadási dátuma van, az internet és a fájlcserélők korában az ilyesmi már úgyis inkább csak tájékoztató jellegű… Mint tudott, a formációban eredetileg John Sykes énekelt és gitározott volna, ám Portnoy és Sheehan végül megelégelte a gitáros állandó halogatását, és inkább Kotzen mellett döntöttek. A felvételek egy korábbi rövid sessiont követően augusztusban kezdődtek meg. „Zeneileg klasszikus rockról van szó. Gondoljatok a Led Zeppelinre, a Creamre, Jimi Hendrixre, a Grand Funk Railroadra, a Deep Purple-re olyan modernebb ízekkel, mint amik a Soundgardenre, az Alice In Chainsre, Lenny Kravitzre vagy a Black Crowesra jellemzőek", írta akkor a Facebookon Portnoy.

A The Winery Dogs debütöt Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Adrenaline Mob) keverte, a dallista az alábbi:

01. Elevate
02. Desire
03. We Are One
04. I'm No Angel
05. The Other Side
06. You Saved Me
07. Not Hopeless
08. One More Time
09. Damaged
10. Six Feet Deeper
11. Criminal
12. The Dying
13. Regret

Ami a csapat furcsa nevét illeti, az ötlet Kotzentől érkezett. „Volt egy listánk vagy ötven névvel”, magyarázta a döntés hátterét a dobos. „Nekem vagy tíz jobban tetszett a The Winery Dogsnál, de amikor egy zenekarban játszol, néha fel kell adnod az elképzeléseidet, és azt is meg kell választanod, mikor vívod meg a csatákat. Richie imádta ezt a nevet, szóval azt mondtuk, oké. Egy név csak egy név…”

A zenekar turnéja Japánban indul majd július közepén, hamarosan a többi dátumot is nyilvánosságra hozzák.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Szűcs István 2013-04-23 19:27
Számomra teljesen olyan ez a muzsika, mintha a verze alatt Chris Cornell-t hallgatnám, ám a refrénnél már a Mr. Big nevű együttesben járnánk. A gitár mintha modern felfogásban Led Zeppelin-t játszana. Részemről tetszetős, kiváló zenészi teljesítmény. Van ám "íze" a dalnak, sőt még a klip is a helyén van, a felrögzített tükrök teszik a dolgukat. :)
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2013-04-23 13:41
A refrén valahogy nem jön be, de azért így elsőre nem rossz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.