Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nemsokára megjelenik Portnoy, Blitz, Demmel és Menghi zenekarának első albuma

Még idén kijön a BPMD első nagylemeze. A zenekarban Phil Demmel, Mike Portnoy, Bobby „Blitz" Ellsworth és Mark Menghi egyesítette erőit.

0326bpmd

Tavaly nyáron új csapatot hozott össze Phil Demmel gitáros (Vio-lence), Mike Portnoy dobos (Sons Of Apollo), Bobby „Blitz" Ellsworth énekes (Overkill) és Mark Menghi basszer (Metal Allegiance). A négyes minden tagja részt vesz valamilyen formában az utóbbi évek egyik nagy all-star metal szupergroupjában, a Metal Allegiance-ben, így az ötletet bizonyára innen merítették. A zenekar Demmel egy korábbi posztja szerint tíz dalt már tavaly nyáron rögzített Juan Urteaga producerrel (Testament, Machine Head, Cattle Decapitation), most pedig a tagokra utaló BPMD márkanév alatt a Napalm kiadóhoz szerződtek. Az első lemez még idén megjelenik.

„Nagyon lelkesek vagyunk a lemez miatt", mondja Menghi. „Tavaly nyáron elég ihletett hangulatban voltam, akkor pattant ki a fejemből ez az őrült ötlet, most pedig, nem egészen egy évvel később napvilágot lát a lemez ezekben az embert próbáló időkben. A bolygónak most szüksége van valamire, ami jó érzéseket kelt, én pedig száz százalékig biztos vagyok benne, hogy ezek a dalok képesek felvillanyozni a hallgatót."

A zenekar elméletileg május 30-án debütálna egy koncerten New Jersey-ben, de egyelőre nem vehető biztosra, hogy meg lehet-e majd tartani ezt a bulit.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.