Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Német kiadónál jelenik meg az Ann My Guard új albuma

A német Rock'N'Growl Recordshoz szerződött a hazai Ann My Guard, akik január 13-án adják ki második nagylemezüket Ourania címmel. Az első klip Callisto címmel máris megtekinthető a csapattól.

1201annmyguard

Két évvel ezelőtt, Innocence Descent címmel jelent meg az Ann My Guard első nagylemeze, amelynek most a német Rock'N'Growl kiadónál jön a folytatása. „Olyan lemezt akartunk készíteni, amely tökéletesen jellemzi az Ann My Guardot", mondja a csapat basszusgitáros/énekesnője, Baumann Eszter Anna. „Nagyon szeretem, ha éteri női vokálok keverednek súlyos gitárriffekkel és sötét dallamokkal, kedvelem a kontrasztokat. Emellett szeretek mitológiai metaforákat is alkalmazni. Miközben az Innocence Descenten a holddal jelképeztem egy nő érettebbé válását, az Ouranián már általánosabb témákat járok körbe. Ahogy az Asteria szövege is szól: I just want to elevate you, underneath my starlit sky, I'll be set free... A rockzene célja, hogy más dimenziókba kalauzolja a hallgatókat, nem pedig az, hogy lehúzza őket. Szerintem manapság pontosan erre van szükségünk a zenétől, nem igaz?"

annmyguard_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Novae
02. Asteria
03. Callisto
04. Io
05. Breathe The Sun
06. Obsidian Tears
07. Serpent
08. Hekate
09. The Secret

A csapat tagjai Anna mellett Varga Krisztián gitáros, Bárkányi Benjámin gitáros és Tobola Norbert dobos. Az Ourania producere Vári Gábor volt, és a Black Hole Soundban készült. A Callistót máris meg lehet hallgatni.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.