Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem kér a nagy thrasher turnéból az Overkill

Az előzetes tervekkel ellentétben az Overkill mégsem vesz részt azon a nagyszabású őszi amerikai turnén, ahol az Anthrax, a Testament és a Death Angel mutatják meg az Egyesült Államoknak, mi fán is terem a thrash. Blitzék nem passzióból mondták le a komoly lehetőséget: a kérdéses időben már stúdióban szeretnének dolgozni.

A hathetes körút tervéről először a hamarosan új lemezzel jelentkező Testament frontembere, Chuck Billy beszélt a sajtónak. A Death Angel olyannyira kapva kapott az alkalmon, hogy egy már meghirdetett teljes európai kört mondtak le az amerikai turné kedvéért a Dark Tranquillity és az Eluveitie társaságában, benne egy magyar állomással.

Az Overkill döntése abból a szempontból nehezen érthető, hogy a csapat viszonylag kevés jó turnét csípett meg odaát az utóbbi húsz év során, ez az összeállítás pedig vélhetően Amerikában is komoly nézőszámokat vonz majd. A csapat ugyanakkor ragaszkodik ahhoz, hogy októberben stúdióba vonuljanak, és nekiálljanak az Ironbound utódjának. Blitzék hat dalt már fel is demóztak, az album pedig 2012 kora tavaszán kerülhetne a boltokba. Az Overkill csak a megjelenést követően akar amerikai turnéra indulni.

Az Overkill márciusi budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Equinox 2011-07-22 15:45
Ezért ismertlenebbek ők a kelleténél
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.