Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem lesz ősszel Death Angel buli Budapesten

Nem jön ősszel Budapestre a Death Angel a Neckbreaker's Ball turnéval, mivel a Bay Area-i thrasherek az egész koncertsorozatot lemondták. Mark Oseguedáék egyelőre nem árulták el a konkrét indokot, de a döntés hátterében állítólag egy kihagyhatatlan lehetőség áll.

„A zenekar előtt egy elképesztő lehetőség villant fel, így le kell mondanunk a turnét a Dark Tranquillityvel, az Eluveitie-vel, a Varggal, a Mercenaryvel és az Omnium Gatherummal", áll a Death Angel sajtóközleményében. „Egyelőre nem árulhatjuk el a pontos részleteket, de amint nyilvános lesz a háttér, mindenkit tájékoztatni fogunk. Reményeink szerint az összes rajongónk, sőt, az összes igazi metal rajongó meg fogja érteni a döntésünket. Sajnáljuk, hogy nem nyomhatjuk a metalt megint az európai közönségnek, de jövőre megint átmegyünk egy meglepetésműsorral, és szétrobbantjuk az agyatokat!"

Kíváncsian várjuk, vajon kinek az amerikai turnéjára társul be Amerikában a zenekar, amiért ilyen simán törölték az európai bulikat... A Death Angel helyett a svájci hardcore/thrash banda, a Gurd lép majd fel a Neckbreaker's Ball turnén, így a november 1-jei budapesti állomáson is.

A zenekar márciusi fővárosi koncertjéről itt írtunk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Hammewrengő 2011-07-28 09:06
Basszus, ez nagyon nem jó hír nekünk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.