Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem hiszem, hogy valaha is ismét együtt turnéznánk, zenét pedig alighanem soha többé nem írunk már közösen”

0212cocDez Fafara nemrég bejelentette, hogy a Devildriverrel is előszedi a jövőben a Coal Chamber dalait. Az énekes most azt is egyértelműen leszögezte: nem valószínű, hogy eredeti zenekara valaha is színpadra állna még.

Nemrég pár évig ismét aktív volt a Coal Chamber, akik tavalyelőtt egy Rivals című visszatérő albumot is készítettek, ám Dez Fafara egy tavalyi nyilatkozata egyértelművé tette: megint vége a csapatnak, amely a 2000-es évek első felében egyes tagok drogproblémái és az ezekből fakadó feszültségek miatt egyszer már szétrobbant. A jövőben előkerülhetnek majd élőben a régi dalok, méghozzá Dez másik csapatában, a Devildriverben.

Mindez azt is jelenti, hogy a Coal Chambernek véglegesen is leáldozott, mint azt Full Metal Jackie-nek adott interjújában Fafara is valószínűsítette. „A Rivals kapcsán adott legtöbb koncertünk teltházas volt, így rájöttem, hogy az emberek hallani akarják azokat a nótákat”, fejtegette a frontember. „De miután lement a lemez turnéja, az is egyértelművé vált számomra: nem hiszem, hogy valaha is ismét együtt turnéznánk, zenét pedig alighanem soha többé nem írunk már közösen. Most akkor tegyem félre egész hátralévő életemre azokat a dalokat, amelyeknek mindent köszönhetek, és az emberek is hallani szeretnék őket? Nem. Úgy fogjuk megcsinálni őket, ahogy belül mindig is hallottam ezeket: két gitárral, dupla lábdobbal. Még súlyosabbak, feszesebbek lesznek, mint azelőtt. Nem mondom, hogy minden turné programjában szerepelnek majd, de bizonyos kiemelt bulikon elnyomunk majd három-négy Coal Chamber-dalt, a megfelelőeket. És onnantól, hogy meghalljátok a Locót két gitárral és dupla lábdobbal, a mi feszességünkkel, mindenki megérti majd, miért csináljuk.”

A Devildriver jelenleg egy countrys feldolgozásalbumon dolgozik. A csapat legutóbbi munkája a tavalyi Trust No One volt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #6 Veres Gábor 2017-06-28 09:47
Pár éve egy napon játszottunk Hegyalján, egy színpadon. A basszusgitaros lány kivételével ritka nagy seggfejek voltak. A gitáros kb azt se tudta hol van, felborogatta a cuccokat a színpadon való dűlöngélés közben, aztán úgy ugatott a stábbal, hogy állítgassák vissza, hogy minimum lincselésre számítottunk.
Idézet
 
 
+3 #5 cápaidomár 2017-06-27 00:31
"Úgy fogjuk megcsinálni őket, ahogy belül mindig is hallottam ezeket: két gitárral, dupla lábdobbal."

Szerintem ez csak duma. Most komolyan, hogy jön majd azokhoz az a "nyammogós" ének, amit oly előszeretettel sütögetett Dez bátyó? Szerintem úgy volt az okés, ahogy akkor gondolkodtak az agyonflangereze tt gitárjaikkal. Tudom, később csak az üvöltözés maradt, szóval azt sejtem, eszerint lesznek átalakítva a számok. Amúgy kár a Coalért...
Idézet
 
 
+2 #4 Codename333 2017-06-26 19:36
sztem egyzserűen nem érte meg és nem érné meg nekik sokáig együtt maradni.Lehet sokan nosztalgia faktorból elmentek rájuk de kétlem h a zseniális rivals album hozta volna be az embereket egyedül....meg különben is...coal chamber....ha a nu-metalnak volt olyan bandája akik nem sok vizet zavartak azok sztem pont ők.
Idézet
 
 
+3 #3 necromedve 2017-06-26 13:05
Most először életemben meghallgattam a Locot, de ezen nem fog sokat segíteni a kétlábdob, meg egy második gitár se. :P
Idézet
 
 
+3 #2 bogar 2017-06-26 08:51
"Úgy fogjuk megcsinálni őket, ahogy belül mindig is hallottam ezeket: két gitárral, dupla lábdobbal."

Aha! Én meg a Korn dalait hallom Helloween stílusában. :-)
Idézet
 
 
+5 #1 Simon Templar 2017-06-26 08:03
Igaza van! Drogosokkal nem öröm együtt dolgozni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.