Shock!

május 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem bírta sokáig Williamsszel és Wicklunddal a kisebbik Amott

Még gyakorlatilag bármilyen érdemi tevékenység előtt távozott a Ghost Ship Octavius nevű formációból Christopher Amott, az Arch Enemy ex-gitárosa. A zenekar így Matt Wicklund gitárossal, Van Williams dobossal, Sara Abrams basszerrel és tizenhét éves énekesükkel, Adon Fanionnel megy tovább.

„Teljes egészében az új Armageddon lemezre koncentrálok”, indokolta döntését Amott. „Éppen próbálunk, és elég sok hírünk van, új tagok meg minden egyéb. Már majdnem kész a lemez.” E formációban eddig szintén Williams és Wicklund zenélt Chrisszel, és egyelőre nem tudni, hogy rájuk utalnak-e az említett tagcserék.

A Ghost Ship Octavius jelenleg éppen kiadót keres első albumához, amelyre tizenhárom dalt már teljesen megírtak, köztük olyanokat, mint a Released, az Alive, a Successor, a Find The Light vagy a Caged Love. „Száz százalék metal lesz tonnányi tekerős gitárszólóval és bonyolult kompozíciókkal”, mondják Wicklundék a zenéről. A lehetséges megjelenésről azonban éppúgy nincs elképzelés, mint ahogy a szintén elég régóta készülő új Armageddonéról sincs…

 

Hozzászólások 

 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2013-08-27 13:56
Igen, ez a fontos információ innen most kimaradt, pedig mi is írtunk róla, így egy mondatot utólag beletettem a hírbe - és mivel Chris tagcseréket említett, azért ne vegyünk mérget arra, hogy változatlan az Armageddon felállása. Ki fog derülni.
Idézet
 
 
#1 Jánosi Péter 2013-08-27 13:43
Viszont, ha jól tudom, akkor az Armageddont is Williams-sel és Wicklund-dal működteti. Tehát nem személyes okok miatt húzott el, valószínűleg.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.