Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem azt szeretnénk visszaöklendezni, amit korábban már megcsináltunk”

Június 29-én jelenik meg a Bullet For My Valentine új lemeze, a Gravity. A kicsivel előtte Budapesten is fellépő zenekar most bemutatta a már ismert Over It dal videóját.

0402bfmv

bulletformyvalentine_cOver It címmel mutatta be nemrég első friss szerzeményét a Bullet For My Valentine, amelynek most a klipje is elkészült. A dal a Gravity című lemezen kap helyet: utóbbi az első lesz a sorban a csapat új dobosával, Jason Bowlddal, illetve Jamie Mathias basszusgitárossal – mindketten régóta turnéznak már a zenekarral, de teljes lemezen még egyikük sem játszott velük.

„Megpróbáltunk egy olyan lemezt készíteni, amelyik másképp szól”, mondta Matt Tuck énekes/gitáros a BBC 1-nak. „Másképp közelítettünk a dalszerzéshez is. Nem azt szeretnénk visszaöklendezni, amit már korábban megcsináltunk, mert az a múlt, mi viszont előre tekintünk, a jövőbe. Úgy próbáltuk nagyszabásúbbá tenni a dolgokat, hogy a technikai oldalon kicsit visszafogtuk őket. Most is nagyon erőteljes, masszívan súlyos, groove-os dalokat írtunk, de ahelyett, hogy szuperthrashesre és gitárilag technikásra vettük volna őket, sokkal egyszerűbbek és emészthetőbbek. Viszont éppen ettől sokkal nagyobb szabású a megszólalás.”

A csapat legutóbbi nagylemeze a Venom volt 2015-ben. A Bullet For My Valentine június 18-án a Budapest Parkban játszik az Asking Alexandria, a Caliban és a blessthefall társaságában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.