Shock!

március 26.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Nem azt szeretnénk visszaöklendezni, amit korábban már megcsináltunk”

Június 29-én jelenik meg a Bullet For My Valentine új lemeze, a Gravity. A kicsivel előtte Budapesten is fellépő zenekar most bemutatta a már ismert Over It dal videóját.

0402bfmv

bulletformyvalentine_cOver It címmel mutatta be nemrég első friss szerzeményét a Bullet For My Valentine, amelynek most a klipje is elkészült. A dal a Gravity című lemezen kap helyet: utóbbi az első lesz a sorban a csapat új dobosával, Jason Bowlddal, illetve Jamie Mathias basszusgitárossal – mindketten régóta turnéznak már a zenekarral, de teljes lemezen még egyikük sem játszott velük.

„Megpróbáltunk egy olyan lemezt készíteni, amelyik másképp szól”, mondta Matt Tuck énekes/gitáros a BBC 1-nak. „Másképp közelítettünk a dalszerzéshez is. Nem azt szeretnénk visszaöklendezni, amit már korábban megcsináltunk, mert az a múlt, mi viszont előre tekintünk, a jövőbe. Úgy próbáltuk nagyszabásúbbá tenni a dolgokat, hogy a technikai oldalon kicsit visszafogtuk őket. Most is nagyon erőteljes, masszívan súlyos, groove-os dalokat írtunk, de ahelyett, hogy szuperthrashesre és gitárilag technikásra vettük volna őket, sokkal egyszerűbbek és emészthetőbbek. Viszont éppen ettől sokkal nagyobb szabású a megszólalás.”

A csapat legutóbbi nagylemeze a Venom volt 2015-ben. A Bullet For My Valentine június 18-án a Budapest Parkban játszik az Asking Alexandria, a Caliban és a blessthefall társaságában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.