Shock!

március 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nekiveselkedik a negyedik lemeznek a Bullet For My Valentine

Januárban megkezdi negyedik nagylemezének munkálatait a brit Bullet For My Valentine – jelentette be Matt Tuck gitáros/énekes a Twitteren, egyúttal megkérdezve a rajongókat, milyen anyagnak örülnének a legjobban. A csapat legutóbbi lemeze 2009-ben került a boltokba.

Az utóbbi évtized legsikeresebb fiatal angol metal csapata három héten belül nekilát a negyedik album megírásának – írta Matt a Twitteren. A Billboard-lista harmadik helyén debütált, világszerte több mint 500 ezer példányban elkelt Fever utódjának irányvonaláról egyelőre még semmit sem tudni, de a csapat a legfrissebb interjúk tanúsága szerint a mai napig is tökéletesen elégedett az elődeinél középutasabb, rádióbarátabb utolsó albummal. „A többivel szemben ez minden ízében nagyon ott van a szeren", mondta ősszel Michael Paget gitáros. „Abszolút oda jutottunk el vele, ahová zenekarként el szerettünk volna érni – amolyan érettebb lemez, igazi harmadik lemez, ami el is vitt minket oda, ahová el akartunk jutni. Mindenre választ adott velünk kapcsolatban, és lehetőleg a következő albumunk is ilyen lesz majd... A Feverben az volt a jó, hogy nemcsak dalonként élvezhető igazán, hanem komplett nagylemezként is. Leülsz és az egészet végighallgatod – ez például a Scream Aim Fire-re szerintem nem annyira jellemző."

Ha minden a tervek szerint halad, a lemez még 2012 végén a boltokba kerülhet.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Vox 2011-12-31 18:25
Elég szomorú hír ez...az első két kellemes csalódásokkal teli album után ilyen hallgathatatlan , biztonsági játékkal összeeszkábált szemetet, mint a Fever...és még ezt akarják folytatni? Srácok ennél azért több tartás kellene!
Idézet
 
 
+1 #1 matheusthemaggot 2011-12-29 10:05
Na remélem ez is üt majd, pont tegnap hallgattam végig a Fevert.:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.