Shock!

január 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nekiveselkedik a negyedik lemeznek a Bullet For My Valentine

Januárban megkezdi negyedik nagylemezének munkálatait a brit Bullet For My Valentine – jelentette be Matt Tuck gitáros/énekes a Twitteren, egyúttal megkérdezve a rajongókat, milyen anyagnak örülnének a legjobban. A csapat legutóbbi lemeze 2009-ben került a boltokba.

Az utóbbi évtized legsikeresebb fiatal angol metal csapata három héten belül nekilát a negyedik album megírásának – írta Matt a Twitteren. A Billboard-lista harmadik helyén debütált, világszerte több mint 500 ezer példányban elkelt Fever utódjának irányvonaláról egyelőre még semmit sem tudni, de a csapat a legfrissebb interjúk tanúsága szerint a mai napig is tökéletesen elégedett az elődeinél középutasabb, rádióbarátabb utolsó albummal. „A többivel szemben ez minden ízében nagyon ott van a szeren", mondta ősszel Michael Paget gitáros. „Abszolút oda jutottunk el vele, ahová zenekarként el szerettünk volna érni – amolyan érettebb lemez, igazi harmadik lemez, ami el is vitt minket oda, ahová el akartunk jutni. Mindenre választ adott velünk kapcsolatban, és lehetőleg a következő albumunk is ilyen lesz majd... A Feverben az volt a jó, hogy nemcsak dalonként élvezhető igazán, hanem komplett nagylemezként is. Leülsz és az egészet végighallgatod – ez például a Scream Aim Fire-re szerintem nem annyira jellemző."

Ha minden a tervek szerint halad, a lemez még 2012 végén a boltokba kerülhet.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Vox 2011-12-31 18:25
Elég szomorú hír ez...az első két kellemes csalódásokkal teli album után ilyen hallgathatatlan , biztonsági játékkal összeeszkábált szemetet, mint a Fever...és még ezt akarják folytatni? Srácok ennél azért több tartás kellene!
Idézet
 
 
+1 #1 matheusthemaggot 2011-12-29 10:05
Na remélem ez is üt majd, pont tegnap hallgattam végig a Fevert.:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.