Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Negyven éve született és vadiúj dalok is felkerülnek a Pentagram új albumára

0327pentA Peaceville gondozásában jelenik meg valamikor nyáron a kult-doomster Pentagram új nagylemeze. Bobby Lieblingék szerint az anyag maradéktalanul tükrözi majd a zenekar szellemiségét.

Mattias Nilsson és Travis Wyrick producerek segítségével, Baltimore-ban és Knoxville-ben rögzítette új nagylemezét a Pentagram. Az anyag egyik érdekessége, hogy új dalok éppúgy szerepelnek majd rajta, mint a banda hőskorában, a '70-es években íródott számok, amelyeket azonban megfelelő minőségben annak idején sosem rögzítettek Bobby Lieblingék. „A doom zenére sokszor tévesen azt mondják, hogy lassú, pedig ha valaki meghallgatja a Pentagram klasszikus doomos lemezét, a Relentlesst, hallhatja, hogy számos végzetterhes számunk igazából elég gyors", mondja az albumról Bobby. „A doom metal egyik varázslatos tulajdonsága, hogy a súlyosság miatt még egy gyorsabb dal is lassabbnak tűnhet, és pontosan ez volt a célunk a mostani lemezzel is. Az ősszel írt új számok és a régen született darabok a Pentagram igazi szellemiségét tükrözik majd: hallani lehet majd bennük, hogy az utcáról jöttünk, mint ahogyan az is, hogy a Sabbathtól származunk."

A zenekar új dobossal dolgozik Pete Campbell személyében, aki korábban Victor Griffin In-Gravedjében, a Place Of Skullsban és a Sixty Watt Shamanban is bizonyított. A nyárra várható album mellett hamarosan kijön tőlük egy All Your Sins című DVD is március legvégén, április közepén pedig a When The Screams Come című, eddig csak videóanyagként forgalmazott koncertfelvételük is megjelenik bakeliten.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 shmonsta 2015-03-31 02:21
Leírtad helyettem :D Nagyon várom.
Idézet
 
 
+5 #1 stnksrbtks 2015-03-30 17:22
... ahogy eddig az osszes tobbi Pentagram lemezre is...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.