Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ne hadakozzatok a valóság ellen, mert olyan, mintha nem értenétek a mai világot”

Mint várható volt, további komoly hullámokat és nyilatkozatháborút eredményezett a Falling In Reverse laptophiány miatti koncertlemondása. Ronnie Radke énekes szerint szó sincs trükközésről vagy bármi olyasmiről, ami vállalhatatlan lenne.

1003ronnie

Lemondta szeptember 24-ei fellépését az illinois-i Grayslake-ben rendezett WIIIL Rock Festivalon a Falling In Reverse. A törlést maga Ronnie Radke, a csapat főnöke jelentette be egy azóta virálissá vált TikTok-posztban, amely megosztások és szenvedélyes kommentek ezreit generálta a különböző közösségi felületeken: mint kiderült, a zenekar laptopjainak nyoma veszett, ezek nélkül pedig nem tudnak színpadra állni.

Miután Radke rengeteg szidalmat és gyalázkodást kapott a nyakába a történtek után, és maga Eddie Trunk, a neves rádiós DJ is beleszállt, további megosztások ezreit generálva bejegyzésével, a frontember természetesen nem maradt néma. „Eddie, nagyszerű, hogy összehordasz minden szarságot a laptopokról, de közben meg elmész playback-előadásokat nézni, ahol Steven Tyler zongorázik, majd a dal felénél a zongora tetejére áll, miközben továbbra is szól a hangszer – írta a Twitteren Ronnie, arra célozva, hogy Trunk a napokban egy igen lelkeset posztolt az Aerosmith aktuális Las Vegas-i fellépéséről. – Most akkor eljátsszuk, hogy ők nem használnak előre rögzített sávokat, te kibaszott idióta? Szó szerint olyan hülye vagy, mint a seggem."

Radke ugyanakkor magára szabadította a netes anyázástól soha vissza nem riadó Sebastian Bachot is, mivel megosztott egy videót, amint Trunk bekonferálja a Skid Row egykori frontemberét, mondván, Bach is alkalmaz előre rögzített gépi részeket a koncertjein. Az üzengetés itt konkrét fenyegetőzésbe fordult: Sebastian szerint Radke nem igazi zenész, Ronnie szerint viszont Bach és Trunk zenészek teljes generációját rántja a sárba, miközben a régi nagyok közül is rengetegen alkalmaznak különféle gépi rásegítéseket. „Mindig nagyon vicces valakinek szemléltetni, milyen volt a világ az internet létezése előtt, szóval készülj fel, bazmeg! – zárta végül rövidre a vitát Bach. – A virtuális valóság roppant szórakoztató egészen addig, míg nem szembesülsz az igazival szemtől szemben. Alig várom, hogy személyesen is találkozzunk. Mondj időt és helyet, és személyesen mutatom meg neked, mi a rock'n'roll, haver!" „Mennyire kibaszottul lehangoló, hogy ez az ember, akit annak idején mindannyian imádtunk, zenekarok teljes nemzedékét tapossa a sárba! – replikázott Ronnie. – Rengetegen a zenédet hallgatva nőttek fel, szóval szégyelld magad. A világ változik, mint ahogy az emberek is, szóval mi a fasz bajod van?" Radke emellett egy 1986-os Queen-koncertfelvételt is megosztott, ahol a zenekar a szokásos gépi rásegítés mellett játssza a Bohemian Rhapsodyt.

Nem minden idősödő rockzenész óhajtja azonban Radke vérét. „Csámcsogjatok csak tovább ezen a baromságon... – tette le a garast a témában Nikki Sixx. – Isten ments, hogy a zenekarok bevessék a modern technológiát mint kreatív eszközt a lemezeken meg a koncerteken, értem én... Inkább közelítsetek nyitott elmével, és ne hadakozzatok a valóság ellen, mert olyan, mintha nem értenétek a mai világot. Nekem tetszik, ha valaki magasra emeli a rock zászlaját."

 

Hozzászólások 

 
#4 Windir 2022-10-04 08:25
Rock zászlajának magasra emelése = lemondjuk a koncertet, mert eltűntek a laptopok.
Idézet
 
 
#3 Martin 2022-10-03 21:16
Idézet - queensryche999:
Imádom, hogy Seb ugyanaz a forrófejű barom, mint 30 éve. "Gyere le Lacika verekedni a térre, ha mersz!"


Hát elég gáz hogy más zenészekkel szemben mindig csak ökölharcra futná tőle, ahelyett hogy inkább a zenéjével nyomná le őket. Mondjuk azzal nehéz lenne, lévén hogy 9 éve semmit sem csinál.
Viszont ami vicces az, hogy ha jól tudom Bon Jovi egyszer már pofán vágta még valamikor 89 környékén mert beszólt neki valami koncerten, de úgy látszik nem tanul belőle.
Nem nézek ki sokat Ronnie Radke-ből, ahogyan a zenéjét sem tartom túl jónak, de ha leboxolnák gyanítom kiütné Bachot.
Pont ugyanúgy mint ahogy Chris Jericho és Ted Nugent is.
(Az elmúlt években velük is állandóan összeszólalkozo tt és ugyanezt a ,,gyere ki a hóra és megbeszéljük" stílust adta.)
Régen imádtam Sebastian Bachot de az elmúlt 3-4 évben (különösen a covid alatti cirkuszaival) sikerült neki olyan mélyre ásnia magát a szememben hogy már jobban rühellem mint akármelyik divatmetalos kamurocksztárt.
Egy szó mint száz. Ronnie Radke készít zenéket (hogy hogyan csinálja őket és hogy milyenek az más kérdés), Sebastian Bach viszont az önmaga sztárolásán meg a 30 évvel ezelőtti dalaival való haknizáson kívül már mást nem csinál jó ideje.
Arra kellene inkább a hatalmas energiáját ráfordítani hogy ne egy világmegváltó, de legalább hallgatható albumot kihozzon végre, és nem arra hogy szájkaratézzon meg 50 dolláros születésnapi köszöntőket áruljon az interneten.
Idézet
 
 
#2 queensryche999 2022-10-03 18:42
Imádom, hogy Seb ugyanaz a forrófejű barom, mint 30 éve. "Gyere le Lacika verekedni a térre, ha mersz!"
Idézet
 
 
#1 Fist 2022-10-03 08:59
Megnéztem már magamnak milyen zene ez, nem az én vilagom ez ilyen pop rock aréna metál vagy mi ez... be bazz a klipjeik ilyen laza átlag 16-17milliós nézetség, ez most meglepett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.