Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyjából a FEZEN-re jön ki a Skid Row új EP-je

0110skidrowAugusztus 5-én, vagyis a zenekar első magyarországi fellépésével párhuzamosan kerül a boltokba a Skid Row új EP-je, a United World Rebellion – Part 2. A minialbum hét dalt rejt majd.

Augusztus első napjaiban jelenik meg a Skid Row EP-sorozatának második darabja, a tavalyi United World Rebellion – Chapter One folytatása. A kiadvány egy négyrészes, együttesen egy teljes albumot kiadó minialbum-sorozat második darabja lesz, és valószínűleg ugyanúgy a régi, ’80-as évek végi, ’90-es évek eleji sikerkorszak zenei világa felé mutat majd, mint elődje.

A Skid Row augusztus elején végre Magyarországon is fellép, a helyszín a július 30. és augusztus 2. között megrendezendő FEZEN fesztivál lesz. Igaz, hogy a banda élén ma már nem az eredeti frontember, Sebastian Bach, hanem Johnny Solinger áll, de mint arról tavaly november végén, Bécsben a Shock! munkatársai is meggyőződhettek, a banda élő intenzitása ugyanolyan, mint a klasszikus időkben. A FEZEN-en Rachel Bolanék mellett ott lesz még többek között a Europe, a Hellyeah, az Ignite, Tarja Turunen, Gus G. és az Alestorm is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.