Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Motocross-bemutatókon játszik majd tízezreknek a Sonic Syndicate

Sikeres évet zárt 2010-ben a tinédzserekre áramvonalasított svédmetalban utazó Sonic Syndicate, akik hamarosan egy alapos posztszovjet turnén vesznek részt, utána pedig kapcsolt áruként az eXtreme Freestylers utazó motocross roadshow-cirkusz állomásain játszanak majd Európa egyéb részein.

A Sonic Syndicate negyedik albuma, a We Rule The Night egész Európában komoly sikert aratott: nemcsak a banda három hónapos turnéja futott le komoly nézőszámok előtt kontinensszerte, de maga a lemez is jól fogyott. Mindezt ékesen bizonyítja, hogy a Revolution, Baby! single például csak Svédországban több mint 10 ezer példányban kelt el, és ezzel jól aranylemez is lett.

A zenekar ugyanakkor nem dől hátra a babérok feletti elégedettségében, hanem három skandináv dátum után márciusban átfogó turnéra indulnak kizárólag orosz, belarusz és ukrán állomásokon: összesen tizenegy helyen lépnek majd fel a volt szovjet tagállamokban. Ezután pedig egy még ennél is komolyabb akció vár rájuk az eXtreme Freestylers Live Tour keretében, ahol a Sonic Syndicate színesíti majd a motocrossos bemutatókat, méghozzá igen komoly méretű arénákban, ahol egy teljesen új rétegnek mutatkozhatnak be. A Magyarországhoz legközelebbi állomás Prágában lesz június 18-án.

A csapat további nyári programja is alakulóban van, az például már biztos, hogy az augusztus 18-20. közötti németországi Summer Breeze fesztiválon ők lesznek majd a kisszínpad headlinere.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Gräser 2012-04-29 18:09
A 2010-es albumot követôen lesz új albumuk???
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.