Shock!

július 20.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Morse szívesen látná Blackmore-t a Deep Purple színpadán

Tudjuk, hogy Ritchie Blackmore szívesen játszana a Deep Purple-lel, és azt is, hogy a Deep Purple régi tagjai nem játszanának szívesen Ritchie Blackmore-ral. Egyvalakinek azonban bizonyosan nem lenne semmi kifogása egy különleges fellépéssel szemben a csapatból, ez pedig maga Blackmore utódja, Steve Morse…

0811morse

Steve Morse-ot egy cseppet sem zavarná, ha Ritchie Blackmore – nyilván nem állandó jelleggel – ismét fellépne a Deep Purple-lel. A gitárost Blackmore nemrég tett vonatkozó megnyilatkozásai után kérdezte meg a Billboard a témában. „Ritchie a Deep Purple egyik alapítója, és a rajongók imádnák ezt”, mondta Morse. „Szerintem szép lenne látni, ahogy az érintettek félreteszik a kellemetlen érzéseket, és lezárják az ügyeiket együtt. Úgy gondolom, mindnyájuknak nagyon jót tenne, ha túl tudnának lendülni a lélektani gátakon. Én zenész és zenerajongó vagyok, nem politikus…”

Morse persze érti, hogy társainak nem lenne egyszerű dolga egy hasonló helyzetben. „Sok ember kellemetlenül érzi magát, ha valaki odajön, velük zenél, és ellopja előlük a reflektorfényt. De szerintem ezt akkor is rengetegen szeretnék látni. Őszintén szólva már a Rock And Roll Hall Of Fame-ben is azt hittem, hogy Ritchie Blackmore fel fog bukkanni. Játszhatott volna három dalt, de végül nem jött el, így én játszottam a gálán. De egészen addig nem tűnt lefutottnak az ügy. Viszont a srácok között rengeteg rossz dolog történt, rengeteg csúnya dolog hangzott el, és ezt a jeget valahogy meg kell törni ahhoz, hogy ez az egész megtörténhessen. Ha egyszer sikerülne, szerintem mind jól éreznék magukat. Viszont én sem tudom, mi lehetne ennek a módja. Mindenesetre én a magam részéről a Deep Purple minden tagját szívesen látnám, legyen szó egykori, mai vagy jövőbeli zenészről”, nevetett Steve, aki jövőre egyébként eredeti bandája, a Dixie Dregs alapfelállásával is turnéra indul.

A Rainbow júniusi glasgow-i fellépéséről itt, a birminghami buliról itt olvashatsz, a Deep Purple tavaszi bécsi koncertjéről pedig itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.