Shock!

október 29.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Miután 2020 elején kihoztam ötven saját nótát, egyáltalán nem állt szándékomban új zenét közzétenni idén”

A jelek szerint nem nagyon képes nyugton ülni Richie Kotzen: a gitáros most új dalt küldött az év elején kiadott, ötven számot rejtő 50 For 50 album után, amelyben Mike Portnoyjal egyesítette erőit.

0210rk

Év elején monstre vállalkozásba fogott Richie Kotzen, amikor ötven teljes dalt rejtő nagylemezt jelentetett meg 50 For 50 címmel. Most azonban máris közzétett egy friss számot. „Miután 2020 elején kihoztam ötven saját nótát, egyáltalán nem állt szándékomban új zenét közzétenni idén”, ismeri el Richie. „Vagy legalábbis addig nem, amíg nem turnéztam kicsit a 50 For 50 lemezzel… ami ugyebár nem történt meg. Így aztán hirtelen azon kaptam magam a karanténban, mint mindenki más: most mihez kezdjek? Mint könnyen megjósolható, ki tudja, honnan, de gyorsan megjött a zenei ihlet, és sorjázni kezdtek az új ötletek is.”

A most bemutatott Raise The Cainben Richie The Winery Dogs-kollégájával, Mike Portnoyjal játszik, és ugyan eredetileg el akarta tenni a számot egy későbbi szólóalbumra, végül úgy döntött: nem ül rajta tovább, hanem inkább közzéteszi.

Kotzen jelenleg Adrian Smith társaságában is zenél, és ha minden jól alakul, 2021. április 11-én pótolja elmaradt idei budapesti fellépését. Részletek itt.

 

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.