Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindössze fél év után ismét új énekessel dolgozik a Great White

1024brettIdén másodszorra is énekest cserélt a Great White. A legendás hard rockereknél Brett Carlisle került a mikrofonhoz.

Egy mindössze 25 éves frontember, az alabamai születésű Brett Carlisle került a Great White élére Andrew Freeman utódjaként. „Andrew elsősorban saját zenekara, a Last In Line lemezei és turnéi irányába elkötelezett – indokolták a cserét. – Csakis a legnagyobb szerencsét kívánjuk neki a jövőre nézve. Rövidebb időt töltöttünk együtt a tervezettnél, de csodálatos ember és óriási énekes, nagy tiszteletet érdemel."

Carlisle szeptember végén mutatkozott be a Great White élén, de akkor még csak kisegítőként ugrott be Freeman egy korábban lekötött másik bulija miatt. A zenekarban ingatag az énekesi poszt, mióta több mint egy évtizeddel ezelőtt megváltak a klasszikus frontembertől, Jack Russelltől: az utóbbi helyére érkezett Terry Ilousszel ugyan viszonylag stabilan működtek, majd 2018-ban Mitch Malloy csatlakozott a veterán hard rockerekhez, ám vele már nem készült lemez, és nem is maradt sokáig. A Mitch Malloyt idén tavasszal váltó Freeman ezután már fél évet sem töltött a bandában.

Egyelőre nem tudni, új lemez mikor várható a csapattól, de itt lenne az ideje, mert a legutóbbi Full Circle még 2017-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
#1 ma 2022-10-24 19:47
Keserves ez a kínlódás, pedig micsoda király banda volt. Még most is nagy kedvencek. Terry Ilousszel sem volt rossz.
Ő ráadásul most csinált egy iszonyatos jó feldolgozást Jack Russellel. Csak hát Russel is tönkrement, abba a beizzadt pólóba, remegő kézzel,

https://www.youtube.com/watch?v=aUNvwy1y1VE
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.