Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindig kihívást jelent metálon kívüli zenéket feldolgozni”

Hónap végén új minialbummal jelentkezik a Behemoth. Az A Forest címadó The Cure-feldolgozása máris meghallgatható.

behemoth_k_2019_01

behemoth_cMájus 29-én, A Forest címmel digitális EP-vel jelentkezik a lengyel Behemoth, amelyre négy szerzemény kerül fel. Ezek közül az egyik a The Cure klasszikus címadó dalának stúdióváltozata a Shining pszichopata agytrösztje, Niklas Kvarforth vendégeskedésével, a másik a dal egy élő változata, emellett pedig két vadiúj Behemoth-szerzemény, a Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha és az Evoe.

„Mindig kihívást jelent metálon kívüli zenéket feldolgozni, és még nagyobb a kihívás, ha a zene legendás”, mondja Nergal. „Ez ösztönzött minket erre az egészre. Sokan próbálkoznak ilyesmivel, és sokan bele is buknak. Nekem személy szerint nagyon tetszik a végeredmény, az egyik kedvenc Behemoth-feldolgozásom a Killing Joke Total Invasionje és a Siekiera Ludzie Wschoduja mellett. Niklas őrült megjelenése, hozzáállása és kisugárzása kulcsfontosságú volt a dal értelmezésében. Ő az egyetlen, aki megadhatta a számnak az eredeti mélységét. A két új dal pedig az I Loved You At Your Darkest folytatását hozzák, nem többet, nem kevesebbet. Remélhetőleg mindez némi kis megnyugvást nyújt majd sokaknak ezekben a furcsa időkben. Vigyázzatok magatokra, maradjatok derűsek, üdvözlégy, Sátán!”

A Behemoth februárban Budapesten is fellépett a Slipknot vendégeként.

 

Hozzászólások 

 
#3 touristique 2020-05-15 19:04
Áh... Talán az első perc még tetszett is de borzasztóan unalmassá válik minden aspektusból, főleg a vokált illetően. Szeretem a death és black metalt, de ennek a számnak nem tesz jót.
Idézet
 
 
#2 Kerei Gusztáv 2020-05-15 14:02
Ez egy vicc, pláne Kvarforth-tal, aki önmagában is egy bohóc, aki csakis a devianciájának köszönheti a megbecsülését, nem a tehetségének. Erre mondják, hogy uninspired.
Idézet
 
 
#1 Montsegur 2020-05-15 12:39
Az eredeti szám úgy tökéletes, ahogy van.

Erről a feldolgozásról a viccbeli férj jut eszembe, aki a fodrászatból kilépő feleségére nézve csak annyit tud mondani: - Hát, legalább megpróbáltad...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.