Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden rajongónk élvezi majd ezt a lemezt"

Április 23-án jelenik meg a Prong Carved Into Stone című új nagylemeze az SPV-hez tartozó Long Branch Record gondozásában, amelyet az amerikai hardcore/metal/satöbbi trió Steve Evetts producerrel készített el. Tommy Victor roppant lelkes az anyag miatt, így reméljük, hogy végre tényleg olyan produktum született, ami méltó a zenekar nevéhez…

„Meggyőződésem, hogy minden Prong rajongó élvezni fogja ezt a lemezt”, mondta Tommy Victor a SkullsNBones.comnak. „Nem retrós a lemez, de benne vannak azok a bizonyos korai hardcore/thrash dolgok is főleg a felvétel módja révén. Semmi elektronika, semmi sampler, majdnem úgy csináltunk mindent, mint annak idején a Beg To Differ lemeznél: összejöttünk és kirántottuk magunkból. Azt hallod, amit játszunk, ez pedig a Prong veleje.”

Tommy szerint Steve Evetts producer is mindent beleadott annak érdekében, hogy az album a lehető legjobb legyen, a csapat pedig még soha nem melózott olyan keményen a stúdióban, mint most. Evetts többek között a Sepultura, a Hatebreed és a The Dillinger Escape Plan lemezein alakított nagyot az utóbbi években.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Eternal Heat
02. Keep On Living In Pain
03. Ammunition
04. Revenge ... Best Served Cold
05. State Of Rebellion
06. Put Myself To Sleep
07. List of Grievances
08. Carved Into Stone
09. Subtract
10. Path Of Least Resistance
11. Reinvestigate

A Prong intenzív turnézást tervez a 2007-es Power Of The Damager utódja kapcsán, de a pontos részletek egyelőre még nem ismertek. Victor és Campos emellett a Ministry március 30-án megjelenő új lemezén, a Relapse-en is játszanak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.