Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Minden bizonnyal lesz folytatása a Misfits újjaáalkuló koncertjeinek

0514jeryySzeptemberben, több mint három évtizednyi kihagyás után Denverben, majd Chicagóban is együtt lép színpadra a Misfits három legendás régi tagja, Glenn Danzig énekes, Jerry Only basszusgitáros és Doyle Wolfgang Von Frankenstein gitáros. Jerry szerint ha a koncertek jól sikerülnek, lesz folytatás is.

„Az első újjáalakuló koncerteken csakis a klasszikus dalokat nyomjuk majd, már össze is válogattuk a programot”, mondta Only a chicagói 97.9 The Loop rádiónak. „Hagytam Glenn-nek, hogy ő írja össze a dalokat, hiszen az ő gyermekéről van szó. Nagyon jó műsort rakott össze. Nagyjából huszonkét olyan dal van, amit biztosan játszani fogunk, és nagyjából harmincat próbálunk össze, mielőtt kisétálunk a színpadra.”

A nagy kérdés persze az, hogy a Riotfestek után is lesz-e Misfits. „Ha ez a két fesztivál rendben lemegy, és úgy találjuk, hogy tudjuk hozni a megfelelő formánkat… A lényeg itt is az, hogy legendás zenekar vagyunk. Fel kell nőnünk azokhoz az elvárásokhoz, amelyeket az emberek támasztanak velünk szemben. Az ebben a legszebb, hogy Glenn remek formában van, a tesóm pedig úgy néz ki, mint Herkules. Én is leadtam vagy tíz kilót, minden nap futok, kosarazom az unokaöcséimmel, próbálom fenntartani ezt a mozgásban gazdag életmódot. És nagyjából esténként háromszor végigmegyek a programon. Már fel is vettük CD-re az egészet, így benyomatjuk a felvételeket, és arra próbálunk. Szóval egy óra kardiónak ezt is lehet számítani. Csúcsformában leszünk. És ha nemcsak megfelelünk az elvárásoknak, hanem túl is teljesítjük azokat, megpróbálunk továbblépni.”

Hivatalosan egyelőre továbbra sem tudni, ki dobol majd a bandában a szeptember 2-4., illetve szeptember 16-18. között megrendezendő Riotfesteken, de bizonyos pletykák szerint maga Dave Lombardo, a Slayer és a Grip Inc. egykori és a Suicidal Tendencies jelenlegi ütőse ül majd a cucc mögött a fellépéseken.

A Misfits klasszikus Static Age-éről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Valentin Szilvia 2016-08-16 13:17
Idézet - shmonsta:
„Ha ez a két fesztivál rendben lemez" - ebben már a cikkíró meg a rajongók vágya is bekerült :)


Freudi. :) Köszi, javítva. (noha így nem vicces)
Idézet
 
 
+6 #1 shmonsta 2016-08-16 13:01
„Ha ez a két fesztivál rendben lemez" - ebben már a cikkíró meg a rajongók vágya is bekerült :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.