Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metallica: nekiugrottak az új album témáinak

Gyors, energikus, hangos, zúzós és őrült zenéken dolgozik a Metallica legénysége, legalábbis amennyiben hihetünk Lars Ulrich dobosnak, aki a brit Metal Hammernek adott interjújában megerősítette: a zenekar végre megkezdte a munkát a 2014-re várható új albumon.

Úgy tűnik, belefogott a melóba a Metallica, akik utoljára 2008-ban adtak ki hagyományos sorlemezt: Lars Ulrichék következő albuma 2014 előtt biztosan nem jelenik meg, de már dolgoznak a dalokon. „Azok a témák, amikkel tegnap szórakoztunk, súlyos, energikus, hangos, gyors, zúzós és őrült volt”, magyarázta Lars a lapnak. „Volt benne pergő és gitárszólók is, amennyiben bárkinek is lettek volna kétségei efelől… Amit most csinálunk, az a folytatása annak, ahol négy évvel ezelőtt abbahagytuk.”

A dobos – Kirk Hammett egy korábbi nyilatkozata szellemében – szintén nem erősítette meg, hogy ismét a Death Magneticet is jegyző Rick Rubin lesz a csapat producere. „Szeretem Ricket, mind szeretjük őt. Folyamatosan kapcsolatban is vagyunk vele. Majd meglátjuk, mi lesz ebből”, mondta Lars. A Metallica természetesen 2013-ban sem tűnik el a színről, hiszen az év derekára várható a mozikba Vancouverben forgatott 3D-s koncertfilmjük, amit Antal Nimród rendez.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 rotten 2012-12-19 23:54
Ha jól emlékszek, régebben Lars még inkább a fekete albumhoz hasonlónak írta le a majdani következő lemezt. Ennek most eléggé ellentmond, bár én jobban örülnék neki, ha thrash lenne és nem heavy.
Igaz tudom, hogy nem fognak letenni az asztalra egy Justice 2-t, de azért kíváncsi vagyok mit hoznak össze.
Csak a hangzás ne legyen olyan túlvezérelt mint a Death Magnetic-en volt...
Idézet
 
 
+4 #1 Bakk-Dávid László 2012-12-19 21:05
Úgy látszik, semmit nem bíznak többé a véletlenre...
Én csak azt sajnálom, hogy 2000-es években nem követték a Load/Reload által kijelölt bizonytalan, ám mindenképpen izgalmas irányvonalat. Lars is jobban bírná szusszal, hiszen sajnos már nem a régi, nagyon sokat hibázik koncerteken.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.