Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtekinthető a Dystopia teljes wackeni fellépése

Nálunk is részletesen beszámolt wackeni élményeiről a Dystopia zenekar. A csapat most közzétette azt a videót, amelyen elejétől végéig megtekinthető a Wacken Metal Battle tehetségkutatón adott fellépésük.

0830dys4

„Életünk egyik meghatározó élményévé vált ez a nyár, amikor kiderült, hogy megnyertük a Wacken Metal-Battle magyarországi döntőjét, nagyon örültünk, habár nem nagyon tudtuk, hogy mi is vár ránk”, tette közzé a Dystopia. „Tizenpár óra utazás pakolás, becsekkolás, szállás elfoglalás után léphettünk fel a világot jelentő deszkákra a Wacken Headbanger színpadán. Nagy örömmel jelentjük be, hogy az egész fellépés megtekinthető a Metal-Battle hivatalos YouTube csatornáján. Maga Jeff Waters konferált fel minket, és mi megtettünk minden tőlünk telhetőt. A koncert után együtt mentünk vissza a transferrel, és egy kicsit szóba is elegyedtünk vele, majd közölte, hogy nagyon tetszett neki a koncertünk. Ezt nem hagyhattuk szó nélkül, és elmondattuk vele még egyszer.”

„Minden zenekart csak bátorítani tudunk arra, hogy jelentkezzen a magyarországi megmérettetésen, mert ugyan minden évben csak egy zenekarnak adatik meg az, hogy kijusson a metálvilág mekkájába, ez egy akkora élmény, amire még nagyon-nagyon sokáig emlékezik mindenki. Mi is megpróbáltuk, éreztük benne a lehetőséget, gyakorlatilag utolsó pillanatban jelentkeztünk, és láthatjátok mi lett a vége. Ez szerintünk ugyanis nem egy tehetségkutató, hanem egy verseny, amin mint látjátok érdemes elindulni”, így a zenekar.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 Tulus 2016-11-15 19:20
Gratulálok srácok, szép volt! \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.