Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálta új dobosát a Black Star Riders

0507szeligaChad Szeliga, a Breaking Benjamin és a Black Label Society volt dobosa lett a Black Star Riders új ütőse. A Thin Lizzyből kifejlődött zenekart nemrég hagyta ott Jimmy DeGrasso, hogy a Rattre koncentrálhasson.

Némileg meglepő időzítéssel, alig pár héttel a kiválóan sikerült Heavy Fire album megjelenése után, március végén távozott a Black Star Ridersből Jimmy DeGrasso. Mivel az újjáéledt Rattben jelenleg Jimmy ült a páriává vált Bobby Blotzer helyén, és a csapat komoly mozgást tervez 2017-re, mindez nem volt összeegyeztethető Scott Gorhamék menetrendjével.

A Black Star Riders most bejelentette, hogy meglelték Jimmy utódját Chad Szeliga személyében. A dobos annak idején a Breaking Benjaminben szerzett magának komoly nevet a színtéren, majd egy ideig játszott a Black Label Societyben is, akikkel fel is lépett Magyarországon. A Chaddel megerősített Black Star Riders a hónap végétől turnézik Európában.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kondi István 2017-05-07 11:23
Nagyon bosszankodtam, mikor olvastam, hogy kilépett Jimmy. Bírom a stílusát, azt az élő, lüktető, izgalmas játékot, amit rendre hoz lemezeken ill. élőben is, egyik kedvenc dobosom. Örülök neki, hogy egy hasonló kaliberű arcot választottak Gorhamék a helyére. Láttam a BLS-vel, még Bécsben, 5 éve, Ozzyék előtt, és ahogy a Pecsás buli beszámolójában is elhangzott, tényleg szar volt a hangzás, viszont kb egészen a buli végéig Zakken kívül csak Chad-et figyeltem. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fognak megdörrenni ezek a zseniális nóták a 3 lemezről, immár Chaddel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.