Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkezdik a munkát az új lemezen Stockholm legtökösebb rock’n’rollerei

0507bbNyáron, évek hosszadalmas szünete után végre elkezd dolgozni az új lemezen a svéd Backyard Babies. Az erről szóló hírt maga a gitáros, Dregen jelentette be a Facebookon.

„Backyard Babies rajongók, mit mondtok, ha eláruljuk, hogy a szünetnek vége? Nyáron elkezdjük a munkát az új zenén!”, tette közzé a Facebookon Dregen, aki tavaly év végén jelentette be, hogy időlegesen távozik az ex-Hanoi Rocks frontember, Michael Monroe szólóbandájából. A gitáros a Horns And Halos című, Finnországban óriási sikereket aratott lemez mellett egy önálló anyaggal is jelentkezett tavaly, utolsó koncertjei pedig ebben a hónapban lesznek az énekessel egy finn turnén, itt azonban már nem gitárosként lép színpadra, hanem nyitóbandaként játszik majd szólóformációjával.

Dregen már tavaly is megpendítette, hogy a Backyard Babies hamarosan visszatér, aminek itt is van az ideje, hiszen a svéd punk'n'rollerek utolsó nagylemeze 2008-ban jelent meg Backyard Babies címmel, alapvető kinyilatkoztatásukat pedig 1998-ban tették le az asztalra a Total 13 album képében. A várakozásnak eszerint tehát hivatalosan is vége!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.