Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindenképpen lesz új Backyard Babies album

1029dregenÖt évvel ezelőtt jelent meg a svéd Backyard Babies új albuma, és a csapat az akkori turnék befejezése óta, immáron négy éve hallgat. A gitáros Dregen szerint ugyanakkor nem érdemes különösebben aggódni miattuk, fel sem merült, hogy előbb-utóbb ne készüljön új album. Azt viszont még ő sem tudja, mikor kerülhet sor erre.

„Mindenképpen", válaszolta Dregen az Über Röck azon kérdésre, hogy várható-e még valamikor új lemez a Backyard Babiestől. „A Backyard Babies tagjai közötti kapcsolatok jók, és megígérhetem, hogy lesz még új lemez. De most száz százalékosan a szólóprojektemre koncentrálok, szóval nem tudom megmondani, mikor valósulhat meg mindez. Akár már holnap is bevonulhatnánk a stúdióba, hogy elkészítsünk egy tök jó lemezt, de semmi értelmét nem látnám annak, hogy egy szimplán csak tisztességes albumot csináljunk. Talán egy év múlva, vagy valahogy így majd készen állunk már arra is, hogy letegyük az asztalra az alapvető Backyard Babies kinyilatkoztatást."

A svéd punk'n'rollerek utolsó nagylemeze 2008-ban jelent meg Backyard Babies címmel, alapvető kinyilatkoztatásukat pedig 1998-ban tették le az asztalra a Total 13 album képében. Dregen játéka és dalai a friss szólóalbum mellett Michael Monroe új anyagán, a Horns And Halos-on hallhatók.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.