Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkettőződött az Alcatrazz

0517gbNemrég jelent meg az Alcatrazz visszatérő albuma, a Born Innocent, ám máris zavar támadt az erőben a csapat körül: a hangszeresek Doogie White énekessel mennek tovább, ugyanakkor Graham Bonnet is azt állítja, hogy folytatja a bandával.

Doogie White énekessel folytatja Graham Bonnet helyén az Alcatrazz hangszeres szekciója, vagyis Jimmy Waldo, Joe Stump, Gary Shea és Mark Benquechea. A döntés hátterében a zenekar menedzsere, Giles Lavery, illetve Graham Bonnet frontember nézeteltérései állnak, a legendás énekes ugyanis nem hajlandó tovább együtt dolgozni Laveryvel, társai viszont továbbra is a menedzserrel szeretnék intézni a dolgaikat.

Miután a banda bejelentette, hogy White-tal mennek tovább Alcatrazzként, Bonnet a közösségi médiában leszögezte: eszében sincs feladnia saját gyermekét. „Továbbra is felvételeket készítek és koncertezni fogok az Alcatrazz zenekarral”, írta Graham. „Én vagyok az alapító, a fő dalszerző, és ez mindig is így volt, mióta csak ’83-ban létrejött a csapat. Jelenleg a harmadik Graham Bonnet Band-lemezt véglegesítem a stúdióban, és miután elkészültem vele, megkezdem a munkát egy új Alcatrazz-albumon is. Tavasszal jelentem be a zenekar fantasztikus, új felállását, és alig várom, hogy turnézni kezdjünk!”

Folytatása következik…

 

Hozzászólások 

 
#2 Eugen 2020-12-06 23:02
L.A. Alcatrazz?
Idézet
 
 
#1 BB85 2020-12-06 11:09
Nem birnak az oregural?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.