Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent Udo és a katonazenekar DVD-je, nézd meg róla az Independence Dayt!

0621udocA hétvégén Wackenben is speciális, szimfonikus fellépésen élvezhette a közönség az U.D.O. produkcióját, és az ottani bulihoz igazítva, július 31-én került a boltokba az énekes új DVD-je és dupla koncertlemeze Navy Metal Night címmel. Az Accept eredeti frontembere tavaly februárban rögzítette a kiadvány anyagát egy speciális koncerten, és most közzétette róla az Independence Day felvételét.

Navy Metal Night címen jött ki pár nappal ezelőtt az U.D.O. új koncertvideója, amelyet tavaly februárban vett fel a csapat, méghozzá egy német katonazenekarral közösen. Udo az idei Wacken Open Air fesztiválon ugyanis szintén hasonló szimfonikus koncertet adott egy katonazenekar társaságában. „Az egész esemény lenyűgözően sikerült, olyan volt, mint egy megvalósult álom”, mondja a most megjelenő koncertről az énekes. „Szavakkal tényleg leírhatatlan… Ez a DVD emiatt nagyon különleges számomra, mindenképpen a pályafutásom csúcspontjai közé tartozik.”

A már ismert Animal House felvétele mellett most az Independence Day is megtekinthető a kiadványról, Udo tavaszi budapesti koncertjéről pedig itt olvashatsz. Az énekes szintén Wackenben jelentette be, hogy 2016 után nem játszik többé élőben Accept-dalokat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.