Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent a Scott Ian-féle The Damned Things új albuma, hallgasd meg az Omen című dalt!

Tegnap jelent meg a The Damned Things második nagylemeze, amelyről most meg lehet hallgatni az Omen című dalt. A csapat vezetője Scott Ian, az Anthrax gitárosa.

0222tdt

A Nuclear Blast hozta ki április 26-án a The Damned Things második lemezét High Crimes címmel, amely bő nyolc évvel követi a sorban a 2010-es Ironiclast debütot. A zenekar tagjai Scott Ian gitáros (Anthrax), Keith Buckley énekes (Every Time I Die), Joe Trohman gitáros és Andy Hurley dobos (Fall Out Boy), illetve a friss igazolás, Dan Andriano basszer (Alkaline Trio), aki Josh Newton helyére érkezett. Szintén távozott a bandából Rob Caggiano gitáros, aki akkoriban még az Anthraxben játszott, de most már jó ideje a Volbeatben penget. „Alapesetben, ha egy főállású zenekar azt mondja, hogy szórakozásból készítettek egy lemezt, általában nem ez a valóság", mondja Trohman. „Nálunk viszont igen. Akárhogyan is, de őszintén büszkék vagyunk erre az albumra. Eredetileg csak egy új EP-t terveztünk megjelentetni, de aztán egy idő után eljutottunk odáig, hogy lemez lett belőle. Minél több energiát fektettünk bele, annál inkább úgy láttuk, hogy oké, ezt meg kell csinálni. Utálom azt mondani, hogy minden természetesen alakult így, mert ez csak egy ilyen thedamnedthings_cszar, divatos közhely, de nálunk valóban minden természetesen alakult így!"

A Jay Ruston producerrel készített anyagra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Cells
02. Something Good
03. Invincible
04. Omen
05. Carry A Brick
06. Storm Catcher
07. Young Hearts
08. Keep Crawling
09. Let Me Be (Your Girl)
10. The Fire Is Cold

A megjelenés örömére a csapat most bemutatta az Omen című szerzeményt. Scott Ian június 11-én az Anthraxszel Budapesten játszik a Slayer búcsúturnéjának budapesti állomásán, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.