Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelenés előtti finisben a Steelheart egy új videóval

1120mikeE hét pénteken, Through Worlds Of Stardust címmel jelenik meg a Steelheart új albuma. Miljenko Matijevic nagyjából szólóprojektként kezelt zenekarától most a Lips Of Rain című friss szerzemény is meghallgatható.

A Frontiers adja ki szeptember 15-én a Steelheart új lemezét, amelyről most a negyedik dalt is bemutatták. „Nem tudom szavakkal leírni, mennyire izgatottan várom, hogy halljátok ezt a lemezt", mondja a frontember, Miljenko Matijevic az anyagról. „Az volt a fő célunk, hogy mindazt a mágiát teremtsük újjá a dalokkal, amelyet megéltünk, imádtunk, végignevettünk és végigharcoltunk. Leginkább úgy tudom jellemezni az albumot, mint mély, szexi, szerető, őrült, romantikus és éhes rock'n'rollt."

Az album annak ellenére sem ígérkezik totális retrónak, hogy az olasz kiadó általában ezt a vonalat favorizálja az istállójában dolgozó régi hajmetalosoknál: az előzetes sajtóanyag szerint a Steelheart első három lemezének hívei mellett a Through Worlds Of Stardusttal a Halestorm, a Shinedown és az Alter Bridge híveinek is érdemes lesz próbát tennie.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

steelheart_c01. Stream Line Savings
02. My Dirty Girl
03. Come Inside
04. My Word
05. You Got Me Twisted
06. Lips Of Rain
07. With Love We Live Again
08. Got Me Runnin'
09. My Freedom
10. I'm So In Love With You

Noha Matijevic többes számban beszél a zenekarról, valójában szólóprojektről beszélünk: a dalokban gitárosként is szereplő frontember nem fix zenekarral dolgozott a számos stúdióban rögzített lemezen, rajta kívül csak egy állandó ember játszik a dalokban Uros Raskovski gitáros személyében. A basszusgitárt James „Rev" Jones, Sigve Sjursen és Jesse Stern, a dobokat Mike Humbert és Randy Cooke, a billentyűket pedig Daniel Fouché és Ed Roth játszotta fel, de rajtuk kívül több vendég is szerepel majd az anyagon. A csapatot tavasszal mi is láttuk élőben a Frontiers Rock Festivalon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.