Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint annyi a Rattnek?

Miután október végén bejelentették, hogy határozatlan időre pihenőre vonulnak, a Ratt frontember Stephen Pearcy máris belefogott új szólóalbumának munkálataiba. Cím és megjelenési dátum egyelőre még nincs, de néhány zenésztárs nevére már fény derült.

A '80-as évek egyik legnagyobb hajbandája, a Ratt tavasszal adta ki óriási visszatérő lemezét, de hiába részesült mindenütt kedvező fogadtatásban az Infestation, a csapat énekese, Stephen Pearcy megint összerúgta a port a másik két főarccal, Warren DeMartini gitárossal és Bobby Blotzer dobossal. Október végén a csapat bejelentette, hogy bizonytalan időre leállnak a munkával, és ugyan nem mondták ki, hogy végérvényesen vége a sztorinak, Pearcy máris úgy beszél készülő saját albumáról, mint az aktuális új fejezetről. „Több mint elegendő anyagunk van, ráadásul kurva jó anyagról beszélünk!", nyilatkozta az énekes, akinek ez már a negyedik szólóalbuma lesz a sorban. „Néhány dalnak az Infestationre kellett volna felkerülnie, de az emberi konokság és a csapaton belüli politika megakadályozta ezt. De hát mindennek megvan a maga oka... A mai napig írom a dalokat tavaly óta, hiszen zenéből sosem lehet elég."

Pearcy saját bevallása szerint teljesen elégedett jelenlegi helyzetével, és nem is örülne, ha másképp alakultak volna a dolgok. Arról sajnos nem beszélt, min sikerült megint összevesznie rattes társaival, de a tagok közötti feszültségek eszerint túl komolyak voltak ahhoz, hogy sokáig kibírják együtt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.