Shock!

február 27.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghallgatható az első dal Cserfalvi Zoltán sztárvendégekkel teli albumáról

cserfalvi_cIdén ünnepli 50. születésnapját a Denevér Hangstúdió legendás vezetője, Cserfalvi „Töfi” Zoltán. Ebből az alkalomól The Number Of The Years: 50 címmel önálló nagylemezzel jelentkezik, amelyről most meghallgatható az első dal.

Várhatóan tavasszal jelenik meg az Iron Maidnem gitárosa, Cserfalvi Zoltán születésnapi nagylemeze, amelyen több mint hetven zenész, köztük teljes zenekarok, hazai és külföldi sztárvendégek működnek közre. A teljes zenekarok a Mobilmánia Vikidál Gyulával, a Nagyferó és a Beatrice, a Pokolgép, a Dalriada, az Iron Maidnem, a Lady Macbeth és a Rémkoppantók. Emellett vendégek bukkannak fel olyan csapatokból, mint a Lionheart, a Beast In Black, a Track Nine, a Tyr, a Haeredium, a Storyum, az Alestorm, a Wisdom, az Aurora, a Kárpátia, az Omen, a Tales Of Evening, a Zártosztály, a Dinamit, a Piramis, a Karthago, a Chronology, a Euphoria és az Eclipse.

A lemezborító Havancsák Gyula (Annihilator, Wintersun, Grave Digger, Stratovarius) munkája. A lemezről máris meghallgatható az első dal, a címadó The Number Of The Years, melyen az Iron Maidnem zenekar játszik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.