Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: Chris Adler és Kiko Loureiro a fedélzeten?

Mint arról a héten beszámoltunk, egyre inkább úgy tűnik, hogy mégsem fog összejönni a Megadeth legklasszikusabb felállásának olyannyira várt újjáalakulása. Az amerikai metaloldalak legfrissebb pletykái szerint a csapat Chris Adlerrel, a Lamb Of God dobosával és Kiko Loureiróval, az Angra szólógitárosával vonul a héten stúdióba, hogy elkészítsék az új lemezt.

Több amerikai metalportálon is lejött a hír, amely szerint Chris Adlerrel, a Lamb Of God dobosával rögzíti új lemezét a Megadeth. A szakma legjobb ütősei közé sorult Adler rutinos beugrósnak számít, az utóbbi években többek között a Testament és a Protest The Hero is dolgozott vele, és a Slipknottal is hírbe hozták. Az értesülések szerint most is csupán beugrásról lenne szó, hiszen Chris testvérével, Willie-vel dolgozik együtt a richmondi metalosoknál, és esze ágában sincs otthagyni a Lamb Of Godot, akikkel idén új lemezt is készít. Ennek megfelelően – vélik tudni az információt megszellőztető lapok – a Megadeth esetében is kizárólag session-melóról lenne szó, és turnéra már nem ő kísérné el a bandát.

Ami a szólógitárosi pozíciót illeti, itt Kiko Loureirót, az Angra virtuózát hozták hírbe a két Dave-vel, de egyelőre nem tudni, nála is beugrásról, netán fix pozícióról lenne-e szó – már persze amennyire bármi is fixnek tekinthető a Megadethben. És persze ha egyáltalán van alapja a híreszteléseknek…

Egyelőre egyvalami tűnik csak biztosnak: a zenekar március 17-én megkezdi a stúdiózást.

 

Hozzászólások 

 
+2 #6 Jézus 2015-03-19 18:13
"és a Slipknottal is hírbe hozták", azért ez Megadeth-, vagy Testament-rajongó berkekben nem épp bóknak számít,.
Idézet
 
 
+3 #5 xyxy 2015-03-15 12:54
Pedig valószínű, hogy összejön a klasszikus (Marty, Dave, Nick, Junior, aki esetleg nem tudná :-) ) felállás, csak most megy a terelés, hogy az emberek ne számítsanak rá. Amint kiderült, hogy Drover és Broderick elhagyja a fedélzetet, mindenki a Rust In Peace felállást várta vissza. Nagy baklövés lenne ez Mustaintől, ha ilyen lehetőséget kihagyna, és ezt szerintem ő maga is tudja.
Idézet
 
 
+28 #4 Kiss Gábor (Shock!) 2015-03-15 09:25
Idézet - nekem8:
Off: Status Quo dal az akusztikus koncert lemezről:
(más portál írt róla veletek ellentétben!!!! )
https://www.youtube.com/watch?v=2nWY3g4Dkzk
De legalább azt áruljátok el, hogy miért hallgatjátok el ilyen szinten ezt a zenekart? Utáljátok őket, vagy fizet valaki ezért?


Fizetnek érte.
Idézet
 
 
-30 #3 nekem8 2015-03-15 00:43
Off: Status Quo dal az akusztikus koncert lemezről:
(más portál írt róla veletek ellentétben!!!! )
https://www.youtube.com/watch?v=2nWY3g4Dkzk
De legalább azt áruljátok el, hogy miért hallgatjátok el ilyen szinten ezt a zenekart? Utáljátok őket, vagy fizet valaki ezért?
Idézet
 
 
+12 #2 Sárvári Gábor 2015-03-14 20:52
Ha Dave papa egy Endgame vagy egy The System Has Failed szintű albumot össze tud hozni, akkor azt mondom hogy: Fasza! De a laza hard rock-oláshoz amit az előző albumon nyomtak, ahhoz nem kell Chris Adler. Szerintem.
Idézet
 
 
+10 #1 queensryche999 2015-03-14 19:41
Ja, 1 órája olvastam blabberen. Ilyen szűk határidővel (stúdiózás megkezdése) ez a megoldás a reális. Session-meló profiknak, akik Dave zenei elképzelései szerint ütnek/pengetnek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.