Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén kijön az új Royal Hunt

0420rhTeljesen megírta következő nagylemezének anyagát a Royal Hunt. André Andersenék hamarosan megkezdik a felvételi munkálatokat, a producer pedig maga a zenekar főnöke lesz.

Még idén megjelenik a dán-amerikai Royal Hunt új nagylemeze, immáron a harmadik a sorban a Show Me How To Live / A Life To Die For páros után, amelyen ismét az eredeti énekest, D.C. Coopert lehet majd hallani. Az elsősorban rajongói nyomásra visszatért Cooper annak idején az 1997-es melodikus metal mestermű, a Paradox utódjának készítése közben lépett ki a dán progresszív szimfo-hard rockerek soraiból, a banda ezután John Westtel folytatta karrierjét. West négy stúdiólemezen és számtalan turnén énekelt a Royal Huntban, de aztán ő is távozott: a zenekar következő két anyaga, a 2008-as Collision Course: Paradox II és a 2010-es X a legendás egykori Yngwie Malmsteen énekessel, Mark Boalsszal készült el. Cooper pár éve tért vissza a frontra, és a közönség pozitív reakciójának is köszönhetően jelenleg nem tűnik úgy, hogy megint el akarna menni.

A zenekar máris megírta az új nagylemez anyagát, és hamarosan megkezdődnek a felvételek is a NorthPoint stúdióban, André Andersen billentyűs/főnök vigyázó produceri felügyelete mellett. Érdekesség, hogy a finanszírozást ezúttal részben egy rajongói kampányból oldják meg a PledgeMusicon keresztül. Azt ugyanakkor nem tudni, ki dobol majd a lemezen, hiszen tavaly augusztusban távozott tőlük Allan Sorensen dobos, akinek azóta sem jelentették be az utódját.

A zenekar tavalyi budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.