Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még hörgés is lesz az új Stryperen

Zeneileg elég komoly meglepetéseket ígér Michael Sweet a Stryper új albumától. A zenekar új basszusgitárossal dolgozik a lemezen.

1031stryper

Hamarosan új albummal jelentkezik a keresztény hard rocker Stryper, és ha hihetünk a banda frontemberének, elég komoly meglepetéseket okoznak majd vele. „A lemez április végén jelenik meg, és elárulhatom: ez lesz a Stryper legjobb albuma”, mondta Michael Sweet a The Metal Voice-nak a kiadványról. „Az egyik dal elég közel áll a Fallen lemez Yahweh-jéhez, és annyira más, mint bármely eddigi dalunk, hogy rengeteg embert meglep majd. A lemezcím szintén nagyon ellentmondásos és sokkoló, önmagáért beszél, és talán még a To Hell With The Devilt is túlszárnyalja. Van egy Take It To The Cross című nótánk is, amihez Matt Bachandet, a Shadows Fall gitárosát és az Act Of Defiance basszerét is meghívtuk. Mattnek nagyszerű hörgős hangja van, ezt villantja meg a Take It To The Crossban. Az emberek meghallják, és azt mondják majd: ez a Stryper? Ne már! Az a dal a thrash és death metallal is rokon, de azért nem vittük túlzásba. Meghallja majd a közönség, és azt kérdezi: ez meg mi a pokol?”

A zenekar új basszerrel, a Firehouse-ból ismerős Perry Richardsonnal dolgozik az albumon, kiadójuk továbbra is a Frontiers.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.