Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy új szám a kettes Vallenfyre-ről

0419vfMájus 12-én jelenik meg a Paradise Lostból ismert Gregor MacKintosh old school death metal projektje, a Vallenfyre második lemeze. A Splinters albumról most egy Odious Bliss című dal is meghallgatható a már ismert Scabs mellett.

Május közepén hozza ki második nagylemezét a Century Mediánál Splinters címmel a Vallenfyre. „Nagyon elégedettek voltunk a debütáló albumunkkal, amely mindnyájunk legkorábbi death, doom és crust hatásainak keverékét adta", mondta még korábban az anyagról Greg. „A folytatáson még tovább szeretnénk vinni ezt a vonalat, és fejleszteni a saját ízeinket. Bűzhödt, ijesztő, arcokat leolvasztó anyag készül, amely elválasztja majd a fiúkat a férfiaktól!"

A Vallenfyre-ben énekesként is érdekelt Gregor a My Dying Bride hathúrosával, Hamish Glenncrosszal, Adrian Erlandsson dobossal (Paradise Lost, At The Gates, The Haunted), illetve a a Doomból és az Extinction Of Mankindból ismerős Scoot basszusgitárossal zenél, a harmadik gitáros, Mully ezen az új anyagon már nem szerepel. A MacKintosh édesapjának a rákkal vívott küzdelme, illetve halála által illetett A Fragile King nagylemez 2011-ben jelent meg. Greggel készített akkori interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Flagellator1974 2014-04-19 08:07
Nna, ez érdekes.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.