Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Matt Sorumot is megkörnyékezhette a Guns N’ Roses

0826gunsMint pár nappal ezelőtt beszámoltunk róla, gyakorlatilag biztos, hogy a jövő évi fesztiválszezont Európában tölti a Guns N’ Roses. Egy oldalon most újabb potenciális helyszíneket szellőztettek meg – egy, a zenekar köreibe bejáratos újságíró pedig mindeközben érdekes adalékkal gazdagította a reunion máris bőséges legendáriumát…

A Flick Of The Finger nevű oldal újabb potenciális európai Guns N’ Roses-koncerthelyszíneket pendített meg jövő júliusra. Mint arról mi is írtunk, a zenekar Not In This Lifetime turnéjának itteni köre elvileg májusban startolhat Izraelben, emellett pedig a 2017-es Glastonbury Fesztiválon is szinte garantáltan ott lesznek. Egy júliusi párizsi dátumról is több lapértesülés szól, ezek mellé sorolt fel konkrétnak tűnő városokat és stadionokat a portál, igaz, egyelőre még a konkrét koncertnapok megnevezése nélkül, de kivétel nélkül a jövő év hetedik hónapjára. Eszerint a Guns Dublinban, Barcelonában, Zürichben, Amszterdamban, Gelsenkirchenben, Berlinben, Hamburgban, Stockholmban és Koppenhágában is fellép majd. Aztán hogy mindez így lesz-e, majd kiderül…

Mindeközben további érdekes információk láttak napvilágot az L.A. Weekly újságírója, Art Tavana jóvoltából, aki régóta kapcsolatban van a zenekar köreivel, és számos cikket írt róluk a lapba a reunion előtt, illetve azóta. Tavana szerint nem igaz Matt Sorum azon állítása, amely szerint őt egyáltalán nem keresték meg a nagy körút előtt. „Nem titok, hogy Matt Sorumnak hasonló feltételeket ajánlottak, mint Steven Adlernek: játszhatott volna pár bulin”, mondta az Appetite For Distortionnek Tavana. „Ott lehetett volna néhány helyen, de nekem azt mondták: nemet mondott, mert nem kapott volna annyi pénzt, amennyit szerinte kapnia kellett volna.”

Tavana szerint ugyanakkor fix tagi státusz bizonyosan egyik korábbi dobosnak sem nézett ki. „Steven Adler háta túlságosan is megsérült ahhoz, hogy tag legyen, de ha teljesen egészséges lenne, akkor sem hinném, hogy ő dobolna a zenekarban állandó jelleggel. Frank Ferrer ugyanis Axl embere, akárcsak Richard Fortus, és ez sosem fog változni. Adlert szerintem a dalszerzésbe sem vonják majd be, bár nem hinném, hogy valaha is komolyan kivette volna belőle a részét. De ettől még persze ő az egyik legjobb dolog az Appetite For Destructionön…”

A Guns dél-amerikai turnéja október 27-én startol Limában. A Not In This Lifetime turné első, észak-amerikai körén a zenekar mindössze huszonöt koncerten 116,8 millió dollárnyi jegybevételt söpört be, és 1,048 millió embernek játszott. Ez azt jelenti, hogy a kapható összes belépőből mindössze 60 ezer nem talált gazdára, ami nagyon komoly eredmény, hiszen a manapság szokásos modellel ellentétben a csapat megreszkírozta, hogy futballstadionokban koncertezzen. A két Los Angeles-i koncerten mi is ott voltunk, beszámolónk itt olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.