Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mastodon: „Október-november tájékán megkezdjük a lemez felvételeit”

Ősszel vonul stúdióba az atlantai Mastodon. A 2014-es Once More ’Round The Sun folytatása jövőre jelenhet meg, és progresszívebbnek ígérkezik közvetlen elődjénél.

„Én személy szerint tizenegy dalt raktam össze a saját stúdiómban a szabadidőmben”, mondta az új Mastodonról Bill Kelliher gitáros a MikeJamesRockShow-nak. „Ha hazaértünk az európai turnéról, mind megpróbálunk ezzel foglalkozni: a többiek is megkapják a témákat, aztán mindenki hozzáteszi a magáét, hogy összeálljon egy Mastodon-lemez. Ezt a tizenegy nótát javarészt Brann-nel vettük fel, mivel ott lakik nem messze tőlem. Együtt nőttünk fel, együtt írunk… Most az a terv, hogy október-november tájékán megkezdjük a lemez felvételeit, szóval nagyon hamar. Frissen kell tartani a dolgokat. Ha megírsz valamit, és nem fejezed be, nem veszed fel, később már nem lesz annyira friss, mint amikor megszülettek az ötletek és először rögzíted. Leginkább ilyenkor lehet fején találni a szöget.”

Brent Hinds gitáros nemrég akár dupla lemezt sem tartott elképzelhetetlennek, Brann Dailor dobos pedig pár hete azt mondta, hogy a lemez progosabb irányvonalúnak ígérkezik a legutóbbinál. „Mastodonosan szól, de amolyan frissített változatról beszélünk. Mindig próbálunk valami újat, valami mást csinálni, ezúttal is így dolgozunk. Persze lehetetlen pontosan elmagyarázni, hogy szól, de eddig minden tök jól alakul. Ami nem tetszik, azt eleve nem is tartjuk meg.”

A zenekar utolsó európai koncertje ma lesz Athénben. A csapat tagjai egyébként folyamatosan zenélnek, Hinds a Giraffe Tongue Orchestrával, Troy Sanders basszer/énekes pedig a Gone Is Gone-nal ad ki lemezt, utóbbiak EP-jéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Codename333 2016-08-31 00:17
Jóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóó :) Alig várjuk :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.