Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Másfél évtized után visszatér az Alabama Thunderpussy

Decemberben ismét aktivizálja magát az Alabama Thunderpussy. Egyelőre mindössze egyetlen koncertről van szó, de remélhetőleg nem merül ki ennyiben a dolog...

0621atp

December 3-án, a richmondi Music Hall klubban ismét színpadra áll a csaknem másfél évtizede inaktív Alabama Thunderpussy. „Itt az ideje ismét előhúzni a zsákból az Alabama Thunderpussyt – tette közzé Kyle Thomas. – És ez most hivatalos, srácok! 2007 óta először ismét akcióba lendül a zenekar. Elárulhatom, nagyon várom a dolgot!"

A doomos vonalon elstartolt, majd az évek során egyre heavy metalosabb irányba forduló Alabama Thunderpussy annak idején hat nagylemezt jelentetett meg, ezek közül a legutolsó, a 2007-es Open Fire készült az Exhorderből és a Floodgate-ből ismert Thomasszal. Utóbbi turnéján Budapestre is eljutottak. A zenekar az első információk szerint az említett albumon hallható utolsó felállásában tér vissza, vagyis Kyle mellett Erik Larson és Ryan Lake gitárosok, Mikey Bryant basszer és Bryan Cox dobos alkotják majd a csapatot.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.