Shock!

július 06.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Másfél évtized után visszatér az Alabama Thunderpussy

Decemberben ismét aktivizálja magát az Alabama Thunderpussy. Egyelőre mindössze egyetlen koncertről van szó, de remélhetőleg nem merül ki ennyiben a dolog...

0621atp

December 3-án, a richmondi Music Hall klubban ismét színpadra áll a csaknem másfél évtizede inaktív Alabama Thunderpussy. „Itt az ideje ismét előhúzni a zsákból az Alabama Thunderpussyt – tette közzé Kyle Thomas. – És ez most hivatalos, srácok! 2007 óta először ismét akcióba lendül a zenekar. Elárulhatom, nagyon várom a dolgot!"

A doomos vonalon elstartolt, majd az évek során egyre heavy metalosabb irányba forduló Alabama Thunderpussy annak idején hat nagylemezt jelentetett meg, ezek közül a legutolsó, a 2007-es Open Fire készült az Exhorderből és a Floodgate-ből ismert Thomasszal. Utóbbi turnéján Budapestre is eljutottak. A zenekar az első információk szerint az említett albumon hallható utolsó felállásában tér vissza, vagyis Kyle mellett Erik Larson és Ryan Lake gitárosok, Mikey Bryant basszer és Bryan Cox dobos alkotják majd a csapatot.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.