Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Martin Scorsese rendezheti a Ramones-filmet

0716ramones52016-ban nagyszabású film kerülhet a mozikba minden idők egyik legfontosabb rockzenekaráról, a Ramones-ról. A projektről egyelőre nem tudni túl sokat, de valószínűleg játékfilmről van szó, és a filmipar egyik legnagyobb alakjának is köze van hozzá...

Martin Scorsesétől nem állnak távol a zenei alkotások, hogy a legnyilvánvalóbbat említsük, ő készítette a Rolling Stones Shine A Light koncertmoziját is, ám ha hihetünk a pletykáknak, a Ramones történetét feldolgozó, már előkészítési fázisban járó film nem ilyen jellegű lesz: a rendező állítólag máris színészeket keres hozzá, vagyis inkább játékfilmről lehet szó.

Scorsese vállalkozása nem az egyetlen futó filmes projekt a Ramones vonatkozásában. Miután nemrég Tommy Ramone is elhunyt, az eredeti felállásból ma már senki sincs életben, a tagok hozzátartozói és örökösei egy dokumentumfilmet terveznek, benne számtalan, soha korábban nem látott anyaggal. Emellett szó van egy átfogó könyvről, sőt, egy színházi darabról is. Emellett 2016-tól a klasszikus albumokat is újból kiadhatják: azért épp akkortól, mert abban az évben lesz negyvenéves a korszakalkotó bemutatkozó lemez.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.