Shock!

december 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mark Tornillo számára is komoly kihívást jelentettek a melodikus új Accept dalok

0428acceptJúlius 17-én jelenik meg a Mark Tornillo-féle Accept harmadik nagylemeze, a Blind Rage, amelynek turnéján a német heavy metal csapat ősszel ismét eljut Budapestre is. Wolf Hoffmann gitáros szerint ízig-vérig védjegyszerű Accept album készült a banda műhelyében.

„Nem vagyok benne biztos, hogy a változatosság a legjobb szó a lemezre”, mondta Wolf a Powerline-nak a Blind Rage-ről, amelyet Mark Tornillo énekes korábban így jellemzett. „Ez nekem kicsit mindig ijesztően hangzik, mintha átmentünk volna technóba, vagy ilyesmi… Szóval a változatosság nálam azt jelenti, hogy valami egyszerre több stílusba is belekap. Itt viszont nem erről van szó: az album totálisan úgy szól, mint a klasszikus Accept. Vannak hihetetlenül jó melodikus dalok, ami nagyon jó, és a rajongók is szeretni fogják ezeket. Szerintem ezek a számok Mark számára is óriási kihívást jelentettek, de nagyszerű munkát végzett!”

A zenekar ismét Andy Sneap produceri felügyelete mellett dolgozott a stúdióban a még két elődjénél, a Blood Of The Nationsnél és a Stalingradnál is hagyományőrzőbbnek ígért albumon. A Blind Rage turnéján a Concerto jóvoltából az Accept újból érinti Budapestet: a dátum október 26., a helyszín a Petőfi Csarnok. A Tornillo-féle felállás Club 202-ben, majd PeCsában rendezett eddigi két hazai bulija elég magasra tette a lécet, de aligha fognak csalódást okozni. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Sárvári Gábor 2014-04-28 15:08
Ez a banda nagyon komoly! Én már nagyon várom! Rajta van a listámon, biztos hogy megveszem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.