Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusban térnek vissza Észak legtökösebb street rockerei

C'mon Take On Me címmel március 1-jén jelenik meg a svéd Hardcore Superstar új nagylemeze, amelyet ismét a Nuclear Blastnél dobnak majd piacra a göteborgi sleaze/glam rock'n'rollerek. A stúdióban nem kisebb személyiség segítette Jocke Bergéket, mint Randy Staub, aki korábban olyan nevek albumain kevergette a potmétereket, mint a Metallica, a Mötley Crüe vagy a The Cult.

A Hardcore Superstar az egész nyarat dalszerzéssel és stúdiózással töltötte a számos koncert között fennmaradó időben, és ismét egy nyers, kemény hard rock albumot ígérnek a tavaszra. Randy Staub neve arra mindenképpen garanciának tekinthető, hogy a lemez vadállat módon szól majd, a szakember azonban csak a keverést vállalta magára, a produceri feladatokat maga a zenekar tagjai végezték el. A lemezt a One More Minute című single vezeti fel hamarosan.

A svédek legutóbbi nagylemeze Split Your Lip címmel jelent meg 2010-ben, azóta egy The Party Ain't Over 'Til We Say So című válogatást is megjelentettek. Az utóbbi kapcsán Martin Sandvik basszerrel készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Wildhearted 2012-12-03 21:06
Fúúú de király! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.