Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusban térnek vissza Észak legtökösebb street rockerei

C'mon Take On Me címmel március 1-jén jelenik meg a svéd Hardcore Superstar új nagylemeze, amelyet ismét a Nuclear Blastnél dobnak majd piacra a göteborgi sleaze/glam rock'n'rollerek. A stúdióban nem kisebb személyiség segítette Jocke Bergéket, mint Randy Staub, aki korábban olyan nevek albumain kevergette a potmétereket, mint a Metallica, a Mötley Crüe vagy a The Cult.

A Hardcore Superstar az egész nyarat dalszerzéssel és stúdiózással töltötte a számos koncert között fennmaradó időben, és ismét egy nyers, kemény hard rock albumot ígérnek a tavaszra. Randy Staub neve arra mindenképpen garanciának tekinthető, hogy a lemez vadállat módon szól majd, a szakember azonban csak a keverést vállalta magára, a produceri feladatokat maga a zenekar tagjai végezték el. A lemezt a One More Minute című single vezeti fel hamarosan.

A svédek legutóbbi nagylemeze Split Your Lip címmel jelent meg 2010-ben, azóta egy The Party Ain't Over 'Til We Say So című válogatást is megjelentettek. Az utóbbi kapcsán Martin Sandvik basszerrel készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Wildhearted 2012-12-03 21:06
Fúúú de király! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.