Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már dolgozik az új album dalain a Clutch

2013 első felében jelenhet meg a marylandi Clutch új nagylemeze. Neil Fallonék a napokban kezdték meg a munkát a 2009-es Strange Cousins From The West utódján, de nemrég kihoztak egy Pigtown Blues című új single-t is.

Megkezdte a munkát következő, sorrendben tizedik nagylemezén korunk egyik legösztönösebb és leghitelesebb hard rock csapata, a marylandi Clutch. A banda ugyanakkor nem kíván eltűnni a stúdió mélyén a következő hónapokban, hiszen ősszel újabb amerikai turné vár rájuk. Utóbbi iránt akkora az érdeklődés, hogy több dátum is már jóelőre teltházas lett, és két extra állomást is be kellett iktatniuk a menetrendbe – nem kizárt, hogy ezek mellé hamarosan újabbak is kerülnek majd.

A zenekar nemrég kiadott egy Pigtown Blues című új single-t is, amely picture discen és digitális formátumban kapható, B oldalán pedig a Motherless Child dal akusztikus változata szerepel. Neil Fallon énekes underground all-star projektje, a The Company Band szintén a napokban hozta ki új EP-jét Pros And Cons címmel.

Az új Clutch nagylemez a tervek szerint valamikor 2013 első felében kerülhet a boltokba, természetesen a banda saját kiadója, a Weathermaker Music gondozásában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.