Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Már az első próbán tudtuk, hogy ő a megfelelő ember”

Nem túl meglepő módon egy másik hajmetal-veteránt állított a nemrég kirúgott Tim Gaines helyére a Stryper. A csapat új basszusgitárosa Perry Richardson, akit a Firehouse soraiból lehet ismerni.

1031stryper

Nem először – és ha fogadnunk kell, nem is utoljára – agonizált egy sort az utóbbi hónapokban Tim Gaines basszusgitárossal a Stryper, akik most bejelentették az új basszusgitáros személyét: a választott Perry Richardson, a Firehouse négyhúrosa, aki a '80-as évek közepe óta a keresztény hard rockerek nagy rajongója, és hozzájuk hasonlóan szintén megjárta az arénaszínpadokat, majd a poklot is a trendek változásával. Richardson 2000-ben hagyta ott a Firehouse sorait, azóta elsősorban countryzenészek mellett játszott itt-ott. „Perry tökéletesen illik a zenekarba, óriási énekes, kiváló basszer és nagyszerű ember", mondja Michael Sweet énekes/gitáros. „Már az első próbán tudtuk, hogy ő a megfelelő ember, a vokálok is fantasztikusan szólaltak meg. Mesélte, hogy a Stryper annak idején a kedvenc zenekarai közé tartozott, és mindig is nagyon nagyra értékelt bennünket. Sokat jelent számunkra, hogy ezt mondta. Baráti, szerény hangulatot hozott a zenekarba: igazi profi és abszolút úriember."

A zenekar nem tétlenkedik, napokon belül megkezdik a stúdiózást a következő nagylemezen. „November 5-én kezdjük a munkát", mondta Michael az XS Rocknak nemrég. „Az ünnepek kicsit lelassítanak majd, de a tervek szerint január közepére mindennel el szeretnénk készülni, szóval talán egy áprilisi megjelenés reális lehet. Továbbra is a Frontiersszel dolgozunk, a címadó szám és a lemezcím máris megvan. Nagyon ellentmondásos és sokkoló a lemez, szóval amikor meghallják az emberek, le fog esni a fejük a helyéről."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.