Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Harmadszorra is kikerült a Stryperből Tim Gaines

1107stryperLassan egy éve mutatnak bizonyos jelek és nyilatkozatok arra, hogy ismét problémák támadtak a Stryperben, most pedig a felek hivatalosan is megerősítették: a zenekar, illetve Tim Gaines basszusgitáros útjai valóban elváltak egymástól.

Távozott a Stryper soraiból Tim Gaines basszusgitáros. A zenész mindig is a Stryper problémás emberének számított, korábban az évek során már kétszer is kikerült a csapatból, most pedig ismét meg kellett válniuk tőle. A döntésről bizonyos kétértelmű megfogalmazásokból már jó ideje lehetett sejteni, hogy érlelődik, most azonban először Gaines erősítette meg a válás tényét egy rádióinterjúban. „Hivatalosan is távoztam a zenekarból”, mondta a basszer pár napja a KNAC-nek. „Már jó egy éve tudni lehet, hogy félrementek a dolgaink, és ugyan hivatalosan eddig sem ők, sem én nem mondtuk ki, de most megteszem: már nem dolgozom velük. Igazából miután elváltam, elszabadult a pokol, hiszen az ilyesmi a keresztényeknél tabu, bár nem én vagyok az egyetlen ember a Stryperben, aki már túl van egy váláson. De azért én vagyok a rossz fiú, miközben mindenki más is átesett már ilyesmin…”

A zenekar többi tagja Gaines szavait követően hivatalos nyilatkozatban cáfolta, hogy Gainest a válása miatt rúgták volna ki. „Tim állításai nem is állhatnának messzebb a valóságtól. Mindannyian szenvedtünk már a kapcsolatainkban szakításoktól, válásoktól az évek során, és az ilyesmi soha nem érintette senki zenekari tagságát”, írja Michael Sweet, Robert Sweet és Oz Fox. „Sőt, a zenekar úgy döntött, tart egy kis szünetet, hogy időt hagyjunk Timnek rendezni a személyes problémáit. Ugyanakkor miután Tim és az új felesége, Brandee kiszámíthatatlan és ellenséges viselkedése kárt okozott a Strypernek, és a zenekar professzionális működésének aláaknázásával fenyegetett, nem maradt más választásunk, mint megválni egymástól. Tim és Brandee többféle sérülést okozott nekünk, mint azt el tudnátok képzelni. Jogi képviselethez is kellett folyamodnunk, miután Tim tavaly egy nyilvános posztban és vitában a zenekar beperelésével fenyegetőzött. Tim a testvérünk, szeretjük, de mára ez a kapcsolat mérgezővé vált. Így nem tudjuk a továbbiakban folytatni a küldetésünket, és ha ő is itt van, nem maradhatunk hűek mindahhoz, ami vagyunk, illetve amit képviselünk.”

A zenekar jelenleg új basszert keres, és elvileg továbbra is novemberben terveznek stúdióba vonulni, hogy megkezdjék a következő lemez munkálatait. Gaines jelenleg a Faithsedge nevű zenekarral dolgozik.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Lacc 2017-09-03 10:42
Nembaj. Hétszer láttam már vele a bandát.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.