Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Manowar: The Lord Of Steel lehet az új album címe

A svéd Aftonbladet napilap értesülései szerint The Lord Of Steel címmel jelenik majd meg a Manowar új nagylemeze, amely júniusban kerülhet a boltokba. Az anyag keverési és maszterelési munkálatait Hollandiában végezte a csapat Ronald Prent és Darcy Proper segítségével.

Mivel Joey DeMaióék hét lakat alatt őrzik az információkat a régóta esedékes tizenegyedik Manowar nagylemezt illetően, egyelőre sem a zenéről, sem a leendő dalokról nem tudunk túl sokat. Annyi bizonyos, hogy az anyagon szerepelni fog az El Gringo című dal, amely a hasoncímű western fő betétdala lesz, a főbb szerepeket Scott Adkins, Christian Slater és Yvette Yates játsszák majd benne.

A banda eredetileg Hammer Of The Gods, majd Asgard Saga címmel tervezte kiadni az albumot, de végül nemcsak ezeket az ötleteket vetették el, hanem az előző albumon, a 2007-es Gods Of Waron megkezdett istenes koncepciót is, amit elvileg több anyagon terveztek továbbvinni. Egyelőre nem tudni, közrejátszott-e mindebben a legutóbbi lemez igen vegyes szakmai és rajongói fogadtatása (de ők nyilván azt mondják majd, hogy nem...).

A Manowar június 15-17. között Bukarestben játszik egy nagyszabású metal fesztiválon, ahol rajtuk kívül ott lesz még többek között a Mötley Crüe, a Megadeth, a Motörhead, a Dimmu Borgir, az Overkill, a Europe, a W.A.S.P. és a Lake Of Tears is. Az új Manowar album élő világpremierjét a június 21-ei milánói Gods Of Metalra tervezi a csapat, akiknek ez lesz az első sorlemeze Donnie Hamzik dobossal az 1982-es Battle Hymns debüt óta.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Torok Csilla 2012-05-12 16:16
Vajon Budapestnek ill. Magyarországnak miért nem fog összejönni az életben egy ilyen fesztivál? Miért ilyen tehetetlenek a magyar szervezők? Kár hogy nyugatinak tartják magukat Romániához képest, ahol Manowar két év alatt kétszer, ACDC nagypályán, idén Guns, Mötley, stb. Vannak nagy bulik Magyaro.-n is de a nagyágyúk messze elkerülik, vagy méltatlan körülmények között játszanak mostanában. Azért a Slayer mindkétszer király volt tavaly...
Tamás Erdélyből
Idézet
 
 
#3 M 2012-05-12 00:23
nem valami eredeti cím. ez volt annyira titkos? :)
Idézet
 
 
#2 Eg 2012-05-11 14:34
pont ezt gondoltam en is. :)
Idézet
 
 
+2 #1 Zoli 2012-05-11 13:44
valahogy nem lepődöm meg az album címén :) de azért várjuk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.