Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Manowar: Csehország három koncertet is kap októberben

Októberben Európában kezdi a The Lord Of Steel lemez világ körüli turnéját a Manowar, akik Csehországban három koncertet is adnak majd a hónap folyamán. A teljes menetrend egyelőre nem nyilvános, de a banda novemberben Amerikában is többször fellép, ami esetükben nem túl gyakori, hiszen odaát finoman szólva sem vetekedhet a népszerűségük az európaival.

Egyelőre természetesen nincs magyar dátuma a Manowar következő turnéjának, amely október 9-én veszi kezdetét a spanyolországi Zaragozában, de a menetrend még korántsem végleges, vagyis a remény hal meg utoljára (de mi azért a tavaly tavaszi majdnem meghirdetett, majd elmaradt fellépés után nem mernénk fogadásokat kötni egy hazai bulira). Joey DeMaióék június közepén jelentették meg új nagylemezüket, a The Lord Of Steelt, amely máris a viták kereszttüzében áll elsősorban furcsa, túlságosan is basszusorientált hangzása miatt, a csapat azonban nem kizárólag az új dalokra kíván koncentrálni a bulikon: a friss témák mellett sok klasszikus Manowar himnusz is bekerül majd a szetbe, sőt, a Warriors Of The World lemez megjelenésének tízéves évfordulóját is megünneplik majd, bár azt egyelőre még nem tudni, milyen formában.

A banda először a spanyol, francia, holland és cseh dátumokat jelentette be, így az már biztosnak tűnik, hogy október 23-án Prágában, 24-én Pardubicében, 26-án pedig Zlinben játszanak majd. Érdekesség, hogy a Manowar november végén három amerikai koncertet ad, pedig ez egyébként nem szokásuk: 2005 óta először tavaly léptek fel hazájukban. Az első koncert a massachusettsi Worcesterben lesz november 23-án, majd a következő két estén a New York-i Huntingtonban játszanak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.