Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Manowar: brit teltház, két újabb amerikai buli

Egyre több koncertet jelent be hivatalosan is a Manowar legénysége tavaszra: miután a clevelandi buli villámgyorsan teltházas lett, Joey DeMaióék két újabb amerikai dátumot iktattak a menetrendbe, egyet szintén Clevelandben, egyet a massachusettsi Worcesterben. A csapat március 23-án játszik Budapesten, ahogy annak híre ment, cseppet sem olcsón. A program viszont jó eséllyel nálunk is speciális lesz.

„Mindenféle ellenkező híresztelés dacára további amerikai koncertek nem lesznek ebben a körben, a zenekar áprilisban ismét stúdióba vonul", áll a banda és a Magic Circle menedzsment frissen kiadott hivatalos közleményében. „Akik látni akarnak minket a Battle Hymns turnén, azok vegyenek jegyet a massachusettsi Worcesterben március 5-én megrendezendő koncertünkre vagy a második clevelandi bulira március 11-én", írja a zenekar az amerikai híveknek. A fokozott érdeklődésben nincs semmi meglepő, hiszen a Manowar hat éve játszott utoljára az Egyesült Államokban, de túlzott következtetéseket még így sem érdemes levonni a történtekből: a clevelandi helyszín 1200 férőhelyes, vagyis nagyobb klubokról van itt szó, nem pedig arénákról.

Joey DeMaióékhoz kapcsolódó hír, hogy nemrég március 27-ei birminghami bulijuk is sold out lett az O2 Academyn: a korai évek Manowar fellegvárába, Angliába több mint másfél évtizednyi szünet után térnek vissza. A március 23-ai budapesti bulit hivatalosan egyelőre még nem jelentették be, de nem kell aggódni, azt is megrendezik, és abból ítélve, hogy a többi állomáson teljes egészében eljátsszák a tavaly újra rögzített Battle Hymns debütöt, erre nálunk is jó esély mutatkozik. A nagy élménynek azonban meg is kérik az árát, az előzetes információk szerint nem kevesebb, mint 13.900 forintot kell majd kifizetni a beugróért a PeCsába, és már ez is erősen nyomott ár ahhoz képest, amit a banda és sziklaszilárd menedzsmentje előzetesen el akart kérni.

Az eddig bejelentett Manowar koncertek:

Március 5. Worcester, The Palladium (Egyesült Államok)
Március 11. Cleveland, The Cleveland Agora (Egyesült Államok)
Március 12. Cleveland, The Cleveland Agora (Egyesült Államok)
Március 18. Thesszaloniki, Principal Club Theater (Görögország)
Március 25. Basel, St. Jakobshalle (Svájc)
Március 27. Birmingham, O2 Academy (Nagy-Britannia)
Április 2. Lisszabon, Campo Pequeno (Portugália)
Április 8. Kerkrade, Rodahal (Hollandia)

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Guest 2011-01-17 15:36
ezek nem normálisak, 14 ezret el kérnek?? a megadeth meg a slayer együtt kerül enyibe!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.